Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

3 išskirtinės vietos nakvynei Latvijoje

Sakoma – roges žiemai ruoškite vasarą. Taip ir apie vasaros atostogas – tikrai ne per anksti pradėti galvoti jau dabar. Juolab, kad šios 3 vietos, apie kurias jums papasakosiu, yra tikrai populiarios, ir artėjant vasaros sezonui gauti norimą datą apsistoti jose, ypač jei tai – savaitgalis, tikrai nėra lengva, o galbūt ir neįmanoma. 
3 išskirtinės vietos nakvynei Latvijoje
3 išskirtinės vietos nakvynei Latvijoje / „Nėra blogo oro“ nuotr.
Temos: 2 Latvija Kelionės

Primename, kad šiuo metu keliauti į kitas šalis iš Lietuvos draudžiama. Tačiau galite ieškoti idėjų būsimoms kelionėms arba tiesiog skaityti apie įdomias vietas.

Visos šios nakvynės vietos išskirtinės, ypatingos, netradicinės, puiki alternatyva viešbučiams ir tikrai vertos jūsų dėmesio. Ir… visos jos yra mūsų kaimyninėje Latvijoje.

Pirmoji – vieta, kur galima apsistoti visais metų laikais ir iš kurios labai nesinori išvykti. Visai šalia Lietuvos, vos 30 km nuo Šventosios, šalia Nica miestelio esančios Jūras Krasti vilos.

Kuo jos ypatingos? Visų pirma, tuo, kad prieš užmiegant girdėsite bangų mūšą. Ne tik vasarą, bet ir rudenį, žiemą ir pavasarį! Pabudę ryte pro langą matysite jūrą, kuri yra visai čia pat. Atsikėlę išgerti kavos galėsite vos už kelių metrai nuo namelio esančioje terasoje su vaizdu į banguojantį horizontą. Sugrįžę po pasivaikščiojimo paplūdimyje – sušilti ir jaukiai bei patogiai leisti laiką stilingai įrengtoje viloje vos 30 m nuo Baltijos jūros. O galbūt norėsite pasikaitinti pirtyje ir išsimaudyti Baltijos bangose? Arba tiesiog pabūti su artimaisiais ir džiaugtis ramybe, gamta ir akimirka!

Vilų kompleksą sudaro 4 vilos, viena nuo kitos nutolusios per 100 metrų. Visos jos panašios, bet kartu ir skirtingos, kiekviena turi savo išskirtinumo – ar tai būtų miegamasis su vonia, iš kurios atsiveria Baltijos jūros vaizdas, ar stilinga vila su krištoliniu sietynu, ar jaukus dvivietis namukas, o gal šeimyninė vila su stalo žaidimais ir šildoma terasa, kurioje laiką galite leisti visais metų laikais.

Tik vasarą galite naktį praleisti tartum kitoje planetoje – ant pušų kamieno kabančiuose kokonuose – „Feeling cone“, kuriuos rasite netoli Jūrmalos. Kokonai tarytum palapinės su viena permatoma siena, pro kurią atsiveria pušyno ir upės žiočių vaizdas!

„Nėra blogo oro“ nuotr./ „Feeling cone“
„Nėra blogo oro“ nuotr./ „Feeling cone“

Ieškantiems romantikos tai puiki vieta. Atostogaujantiems su vaikais irgi smagu ir patogu. Čiužinys užima visą kokono dugną, tad viename mes tilpom keturiese. Aš tikėjausi, kad jie kabo šiek tiek aukščiau – mes gyvenom 2 m aukštyje, buvo kabančių ir aukščiau. Kempingo teritorijoje yra šilti dušai, wc, virtuvėlė, vaikų žaidimo aikštelė , paplūdimys.

Trečioji vieta – nakvynė... bačkose!

Užsimerkite ir įsivaizduokite gyvenimą ant jūros kranto: kad pasiektumėte paplūdimį, jums tereikia nusileisti laiptukais, miegodami girdite bangų mūšą ir vėjo ošimą, o pramerkę akis ryte pro panoraminį langą matote nuostabų saulėtekį ir jūros begalybę. O dabar atsimerkite ir pagalvokite: skamba kaip egzotika ir tolimi kraštai? Tačiau ši stebuklinga vieta yra vakarų Latvijoje, Melnsils miestelyje. Tobula vieta atostogoms su vaikais dėl čia pat esančio neperkrauto paplūdimio, negilios jūros, nesibaigiančio buvimo lauke, visai šalia esančios žaidimų aikštelės ir mini zoologijos sodo.

O galbūt norite pailsėti tik dviese su antrąja puse? Nuoširdžiai man dar neteko būti romantiškesnėje vietoje .

P.S. bačkutėse nėra patogumų ir elektros! Visa tai galite rasti šalia esančiame kempinge, kaip ir baidarių, irklenčių, dviračių nuomą bei restoraną.

Daugiau kelionių įspūdžių rasite:

FB: facebook.com/nerablogooro/

Instagram: instagram.com/nera_blogo_oro/

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas