Sportas gyvai

3 patarimai, kaip padidinti tikimybę įsėsti į pustuštį lėktuvą: tai būtų svajonių skrydis

Laimė sugauti pustuštį skrydį yra tikrai netikėta kelionių privilegija, rašoma „The Sun“. Užuot sėdėdami susigrūdę ir prisispaudę prie nemaloniai kvepiančio nepažįstamojo, galėtumėte išsitiesti, turėti atskirą tualetą ir tapti geriausiais bičiuliais su salono įgula.
Lėktuvo keleivis
Lėktuvo keleivis / Shutterstock nuotr.

Naudodamiesi komerciniais skrydžiais negalite būti tikri, kad pasirinksite pustuštį skrydį, tačiau yra keletas veiksmų, kuriuos galite padaryti, kad padidintumėte savo tikimybę danguje keliauti ramiau.

Štai gudrūs patarimai, kaip padidinti tikimybę pakliūti į nesausakimšą skrydį.

Gilbertas Orras, kelionių tinklaraščio godsavethepoints.com kūrėjas, „The Telegraph“ dienraščiui sakė, kad išvykimo laikas turėtų būti, pavyzdžiui, anksti ryte arba vėlai vakare.

Jis teigė: „Pavyzdžiui, tarp Niujorko ir Londono paskutinis dienos skrydis (į abi puses) paprastai bus tyliausias, nes verslo keliautojai renkasi ankstesnius skrydžius.

123RF.com nuotr. / Lėktuvas
123RF.com nuotr. / Lėktuvas

Be to, užsakymas dienomis, kai kelionių poreikis yra mažesnis, pavyzdžiui, per didžiąsias šventes tokias kaip Kalėdos, taip pat gali padidinti tikimybę.

Kitas patarimas – skristi maršrutais tarp mažesnių miestų su mažiau populiariomis oro linijomis“.

JAV dirbantis aviacijos analitikas Henry Harteveldtas „The Telegraph“ dienraščiui sakė, kad žmonės gali ieškoti skrydžių iš mažesnių miestų arba mažiau viešai skelbiamų skrydžių.

123RF.com nuotr. / Lėktuvo salonas
123RF.com nuotr. / Lėktuvo salonas

Civilinės aviacijos tarnybos duomenys rodo, kad kelionės maršrutais tarp Londono ir Barbadoso beveik visada būna perpildytos.

Tačiau skrydžiai tarp Londono ir mažiau populiarių vietų, tokių kaip Bulgarija ar Azerbaidžanas, užpildomi mažiau nei 50 procentų.

Žmonės gali ieškoti skrydžių iš mažesnių miestų arba mažiau viešai skelbiamų skrydžių.

Galiausiai, „pasižymėkite“ maršrutus, jei juos žinote, taip atkreipsite daugiau dėmesio jų ieškodami.

„Pažymėti“ maršrutai yra tokie, kai komercinė aviakompanija skrenda tarp dviejų krypčių, bet dėl kokios nors priežasties prideda papildomą stotelę viduryje.

H.Harteveldtas dalijosi: „Aš taip pat tikiu, kad KLM skraidina tarp Buenos Airių ir Santjago, o tai yra oro bendrovės maršruto Amsterdamas–Buenos Airės tęsinys. Taip pat ji vykdo skrydį Amsterdamas–Singapūras, kuris baigiasi Balyje“.

123RF.com nuotr. / Lėktuvas
123RF.com nuotr. / Lėktuvas

Vienam laimingajam pavyko gauti skrydžius kur kas pigiau nei įprastai iš Niujorko į Abu Dabį, kai aviakompanija netyčia paskelbė netinkamą kainą.

Paul Jebara nugvelbė skrydžius už 150 svarų sterlingų – kaina, jo teigimu, yra vos dešimtadalis to, kiek iš tiesų turėtų būti.

Tuo tarpu keliautojai, norintys įsigyti skrydį už tam tikrą kainą, gali nustatyti kainų pranešimus ir gauti juos el. paštu apie skrydžius.

123RF.com nuotr. / Lėktuvas
123RF.com nuotr. / Lėktuvas

3 patarimai, kaip pakliūti pustuštį skrydį:

  • Skrendant ne piko metu, pavyzdžiui anksti ryte arba vėlai vakare, bus didesnė tikimybė sutikti mažiau žmonių, nes paprastai tokiu metu žmonės keliauti nenori.
  • Skrendant maršrutais, kurių paklausa mažesnė, pavyzdžiui tarp mažesnių miestų ar mažiau populiariais maršrutais, taip pat padidės tuštesnio lėktuvo tikimybė.
  • Ieškodami maršrutų oro linijose, kurios prideda papildomą sustojimą tarp pagrindinių maršrutų, taip pat galite pastebėti mažesnę paklausą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius