Sportas gyvai

5 keleiviai skrydį į Tenerifę pavertė košmaru: visus pribloškė jų elgesys

Trijų vyrų ir dviejų moterų grupė buvo išlaipinta iš lėktuvo Tenerifės oro uoste po to, kai per „Ryanair“ skrydį atplėšė neapmuitinamų alkoholinių gėrimų dėžę.
5 keleiviai skrydį į Tenerifę pavertė košmaru (asociatyvios nuotr.)
5 keleiviai skrydį į Tenerifę pavertė košmaru (asociatyvios nuotr.) / „15min“ fotomontažas

Tenerifės oro uoste policija turėjo iš lėktuvo išvesti britų turistus, kurie skrydžio metu gurkšnojo neapmuitintą alkoholį ir įžeidinėjo lėktuvo įgulą, rašoma „Daily Star“.

Trys vyrai ir dvi moterys, kaip įtariama, praėjusią savaitę sukėlė sumaištį „Ryanair“ lėktuve, skridusiame iš Liverpulio į Tenerifę.

Pasak „Canarian Weekly“, problemos prasidėjo, kai šeštadienį (gegužės 18 d.) netrukus po pakilimo grupė atidarė butelį alkoholio iš neapmuitinamų prekių parduotuvės ir „audringai“ iš jo gėrė.

Lėktuvo įgulos nariams paprašius, jie atsisakė sustoti ir ėmė dalytis gėrimu su dviem priešais sėdinčiomis moterimis.

Pasak laikraščio, grupė „apskritai buvo nemandagi su kitais keleiviais, kurie prašė jų nesivelti į kalbas, nes jie turėjo vaikų, arba atsisėsti, nes jie nuolat svyravo ir į juos atsitrenkdavo“.

123RF.com nuotr. / „Ryanair“ lėktuvas
123RF.com nuotr. / „Ryanair“ lėktuvas

Pilotas juos įspėjo, kad jei jie nenusiramins, turės avariniu būdu leistis Lisabonoje, Portugalijoje, ir bus išlaipinti iš lėktuvo, kad galėtų savarankiškai keliauti į Tenerifę. Grupė atsisėdo, bet apsikeitė vietomis, todėl moterys sėdėjo kartu su vyrais.

Kai keleiviai ir keleivių salono įgula paprašė jų liautis, jie „sulaukė įžeidinėjimų iš apsvaigusios grupės“.

Kai keleiviai ir keleivių salono įgula paprašė jų liautis, jie „sulaukė įžeidinėjimų iš apsvaigusios grupės“.

Kapitonas iškvietė policiją ir policininkai išvedė grupę iš lėktuvo. Laikraštis rašė, kad penki asmenys buvo suimti, jiems buvo pasakyta, kad jie su „Ryanair“ negalės grįžti į Jungtinę Karalystę ir pridūrė: „Nors nežinome galutinio rezultato, paprastai tokioje situacijoje jiems neleidžiama įvažiuoti į salą ir jie turi savo lėšomis grįžti atgal į Jungtinę Karalystę be atostogų. Šioje situacijoje visi norime, kad tie turistai grįžtų namo!“

Shutterstock nuotr. / „Ryanair“ orlaivis
Shutterstock nuotr. / „Ryanair“ orlaivis

Tai įvyko po to, kai tūkstančiai Kanarų salų gyventojų išėjo į gatves protestuoti prieš masinio turizmo keliamas problemas salyne. Vienas iš pagrindinių Tenerifės politikų neseniai paragino britų turistus, ieškančius pigių „viskas įskaičiuota“ atostogų saulėkaitoje, vykti į Karibų jūros regioną.

„Daily Star“ ir „Canarian Weekly“ aprašytą incidentą „15min“ pakomentavo ir „Ryanair“ atstovė: „Šio skrydžio iš Liverpulio į Tenerifę (gegužės 16 d.) įgula iš anksto iškvietė policijos pagalbą po to, kai nedidelis skaičius keleivių pradėjo trukdyti skrydžiui. Lėktuvui atvykus į Tenerifę, jį pasitiko vietos policija, ir šie keleiviai buvo pašalinti. Dabar tai yra vietos policijos reikalas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius