Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Air Baltic“ pasiūlė keturias naujas kryptis iš Vilniaus: žiemos metu galėsite mėgautis saule

Latvijos oro linijų bendrovė „Air Baltic“ paskelbė apie 2023 m. žiemos sezono pradžią ir pasiūlė keturias naujas kryptis iš Vilniaus. Dar šiemet tarp naujų bendrovės krypčių – Dubajus (Jungtiniai Arabų Emyratai), Tenerifė (Ispanija), Gran Kanarija (Ispanija) ir Turinas (Italija). Pirmasis skrydis iš Vilniaus į Dubajų įvyko 2023 m. lapkričio 1 d., rašoma bendrovės pranešime spaudai.
„Air Baltic“ pradeda 2023 m. žiemos sezoną iš Vilniaus
„Air Baltic“ pradeda 2023 m. žiemos sezoną iš Vilniaus / „Air Baltic“ nuotr.

„Esame pasiryžę savo keleiviams užtikrinti sklandžią kelionės patirtį ir gerinti susisiekimą su mūsų gimtaisiais miestais Baltijos šalyse ir iš jų. Pradėdami žiemos skrydžių sezoną iš Vilniaus, kuriame numatytos keturios naujos kryptys, džiaugiamės galėdami savo keleiviams pasiūlyti dar daugiau galimybių – mėgautis tiek šiltesniais orais, tiek leistis į snieguotas trasas.

Esame dėkingi savo partneriams – Lietuvos oro uostams – už neįkainojamą indėlį ir bendradarbiavimą siekiant, kad tai taptų įmanoma. Be to, džiaugiamės dėl augančio keleivių skaičiaus bei nuolat didėjančios mūsų rinkos dalies Vilniuje“, – teigia „Air Baltic“ tinklo plėtros viceprezidentas Mantas Vrubliauskas.

„Air Baltic“ yra svarbus ir ilgalaikis Lietuvos oro uostų partneris. Labai džiaugiamės, kad ši aviakompanija aiškiai akcentuoja tolimesnius planus investuoti į Vilniaus oro uostą ir tuo pačiu gerinti susisiekimo galimybes Lietuvos keliautojams. Šios įmonės rinkos dalis Lietuvoje auga, o tai reiškia, kad mūsų vietiniai keleiviai vis labiau vertina patogias galimybes keliauti jos siūlomais maršrutais bei aukštą aptarnavimo lygį“, – sako laikinasis Lietuvos oro uostų aviacijos paslaugų vadovas Tomas Zitikis.

Kryptis

Skrydžio dažnumas

Pradžios data

Kaina*

Vilnius–Tenerifė (Ispanija)

2 skrydžiai per savaitę

Spalio 31, 2023

199 Eur

Vilnius–Dubajus (JAE)

2 skrydžiai per savaitę

Lapkričio 1, 2023

239 Eur

Vilnius–Gran Kanarija (Ispanija)

1 skrydis per savaitę

Gruodžio 2, 2023

169 Eur

Vilnius–Turinas (Italija)

1 skrydis per savaitę

Gruodžio 30, 2023

109 Eur

*Mažiausia kaina (į vieną pusę), įskaitant mokesčius, rinkliavas ir aptarnavimo mokesčius, svetainėje www.airBaltic.com, jei yra laisvų vietų.

Planuojama, kad skrydis iš Vilniaus į Dubajų truks 6 valandas ir 35 minutes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas