Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aurimas Valujavičius artėja prie savo kelionės tikslo: „Šiandien turiu 6000 km“

Atlanto bangomis skrodžiantis Aurimas Valujavičius sekmadienį socialiniuose tinkluose pasidalijo nuotrauka, kurioje jis plačiai šypsosi ir džiaugiasi vandenyne įveiktais 6000 km.
Per Atlantą irkluojantis Aurimas Valujavičius
Per Atlantą irkluojantis Aurimas Valujavičius / „Aurimas Valujavičius keliautojas“ („Facebook“) / asmeninio archyvo nuotr.

„Šiandien turiu 6000 km, nuirkluotus vandenynu, savo sąskaitoje! Ir jau čia aš 70 dienų. Step by step! Let's go!!“ – rašė A.Valujavičius.

Vos prieš keletą dienų keliautojas dalijosi vaizdo įrašu, kuriame jis papasakojo apie tai, kaip kovoja su nepalankiu vėju.

„Buvo reikalų išlaikyti poziciją, nelengva. Kai irkluoji be vėjo – daugiau krūvio ir rankoms, ir kojoms. Tai toks visas dabar „medinis“. Bet ateinančiomis dienomis vėjas turėtų pagerėti“, – tąkart sakė keliautojas.

VIDEO: Aurimas Valujavičius pasidalijo nauju vaizdo įrašu

Primename, kad A.Valujavičius šia kelione siekia vienviete irkline valtimi perplaukti Atlanto vandenyną nuo Europos iki Šiaurės Amerikos žemyno per 110 dienų ar greičiau ir tokiu būdu paminėti 90-ąsias S.Dariaus ir S.Girėno skrydžio metines, užfiksuoti Lietuvos ir pagerinti pasaulio rekordą. Tai įgyvendinęs, keliautojas taps pirmuoju tokį maršrutą įveikusiu lietuviu ir trečiuoju žmogumi pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas