Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Aurimas Valujavičius neslepia džiaugsmo: „Visą ateinančią savaitę švilpsiu su vėjeliu“

Per Atlantą irkline valtimi plaukiantis Aurimas Valujavičius socialiniuose tinkluose pasidalijo nuotrauka, kurioje jis trykšta džiaugsmu – pagaliau vėjas jam palankus.
Aurimas Valujavičius
Aurimas Valujavičius / „Aurimas Valujavičius keliautojas“ („Facebook“) nuotr.

„Vėjas nepaleidžia ir panašu, kad visą ateinančią savaitę švilpsiu su vėjeliu! Jėga! – rašė Aurimas Valujavičius. – Nepaleidžiam ir judam link Majamio!“

Sekmadienį A.Valujavičius dalijosi kitokiomis nuotraukomis – jose matyti, kokios nuospaudos susiformavo ant lietuvio delnų ir pirštų.

Neseniai keliautojas buvo paskelbęs ir vaizdo įrašą, kuriame papasakojo apie tai, kaip jaučiasi jau 80 dienų būdamas vandenyne.

„Šiandien 80-a kelionės diena. Neblogai... Kaip jaučiuosi 80 dienų būdamas Atlante? Na, tiesiogine ir netiesiogine prasme – „prapūsta galva“. Turbūt tai būtų adekvačiausias atsakymas. Šiaip viskas gerai. Patinka, kur esu, patinka aplinka. Viskas good. Niekas nezyzia proto“, – sakė jis.

VIDEO: Karibai artėja. Denis kaip parakas.

Primename, kad A.Valujavičius šia kelione siekia vienviete irkline valtimi perplaukti Atlanto vandenyną nuo Europos iki Šiaurės Amerikos žemyno per 110 dienų ar greičiau ir tokiu būdu paminėti 90-ąsias S.Dariaus ir S.Girėno skrydžio metines, užfiksuoti Lietuvos ir pagerinti pasaulio rekordą. Tai įgyvendinęs, keliautojas taps pirmuoju tokį maršrutą įveikusiu lietuviu ir trečiuoju žmogumi pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas