Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Be sienų“ komanda susivienijo dar vienoje naujoje šalyje ir stebina savo kelionių planais

Paulius ir Andrius jau pervažiavo pusę Azijos – pradėjo Turkijoje, ilgokai užsibuvo Irane, paskui pasinėrė į pavojingąjį Afganistaną, galiausiai mėnesį laimės ieškojo Indijoje. Berta du mėnesius sunkvežimiu kratėsi iki šalčiausių ir atokiausių Sibiro glūdumų, dirbo sunkų darbą, kurio rezultatai jau greitai pasimatys viešumoje. O dabar visi trys projekto dalyviai pagaliau susitiko... Nepalo sostinėje Katmandu.
Paulius, Berta ir Andrius susitiko Nepalo sostinėje Katmandu
Paulius, Berta ir Andrius susitiko Nepalo sostinėje Katmandu / Be sienų nuotr.

Užteko trijulei pasimatyti akis į akį ir nauji kelionių planai gimė akimirksniu. Berta Tilmantaitė belaukdama vyrų, atvykstančių iš Indijos, dar spėjo padirbėti kartu su alpinistų grupe „Altitude Junkies“, kuri kops į Everestą ir kurios sudėtyje yra lietuvė Edita Nichols. Žurnalistės filmuota video medžiaga yra rubrikoje „Editos žygis į Everestą“ ir toliau sklinda per pasaulio alpinistų dienoraščius.

VIDEO: Nauji keliautojų planai: įkopti į Everesto bazinę stovyklą

Panašu, kad Edita ir visas ištvėrmingas alpinistų burys įkvėpė „Be sienų“ keliautojus nors truputi paragauti alpinistų duonos. Keliauninkai jau susipirko reikiamus daiktus ir patraukė link Everesto bazinės stovyklos. 5,5 km aukštyje esanti Everesto papėdė pradedantiems žygiaiviams bus nelangvas iššūkis. Tad sekite Berto, Pauliaus ir Andriaus keliones ir ateinanti mėnesį sužinosite kaip jiems sekėsi prisiliesti prie Everesto ir ką jie užfiksuos kalno bazinėje stovykloje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento