Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„We love Lithuania“ renka gražiausias Lietuvos fotografijas ir pristato galeriją

Trečius metus vykstantis Lietuvos nuotraukų čempionatas „We love Lithuania“ įtraukė daugybę fotografuoti mėgstančių gyventojų. Jie į oficialią čempionato svetainę įkėlė beveik 2500 ypatingų mūsų šalies vaizdų, iš kurių bus išrinktas pats geriausias.
Rytas paupyje – Rokas Marma
Rytas paupyje – Rokas Marma / Organizatorių nuotr.

„We love Lithuania“ dalyvių užfiksuotos nuotraukos buvo peržiūrėtos 250 tūkst. kartų, o socialiniame tinkle „Facebook“ pasiekė daugiau nei 3 mln. vartotojų.

Projekto tikslas – vaizdais pristatyti Lietuvą užsieniečiams ir priminti mūsų tautiečiams, kokia graži yra mūsų šalis.

„Projekto tikslas – vaizdais pristatyti Lietuvą užsieniečiams ir priminti mūsų tautiečiams, kokia graži yra mūsų šalis. Simboliška: didžiausio dėmesio sulaukė pirmasis etapas – „Čia gera gyventi“. Tai atskleidžiančius vaizdus itin aktyviai fiksavo čempionato dalyviai – tiek fotografai mėgėjai, tiek ir profesionalai“, – pranešime žiniasklaidai cituojamas projekto autorius Simonas Rudaminas.

Išvysime 50 gražiausių Lietuvos kadrų

Lietuvos nuotraukų čempionatą „We love Lithuania“ iš viso sudaro penki etapai: „Čia gera gyventi“, „Gera kurti“, „Gera prisiminti“, „Skanu ragauti“ ir „Kauno rajonas – ar jau atradai?“. Čempionato dalyviai į oficialią čempionato svetainę iš viso įkėlė beveik 2500 visas šias temas atskleidžiančių nuotraukų.

Projektui persiritus į antrąją pusę savo balsus už labiausiai patikusius Lietuvos vaizdus galėjo atiduoti ir gyventojai.

„Jų balsai padės komisijai, kuri vėliau išrinks 50 geriausių kadrų, po 10 iš kiekvieno etapo. Išrinktos nuotraukos keliaus į čempionato finalą, o jų autoriai varžysis dėl geriausio Lietuvos nuotraukų čempionato fotografo vardo“, – rašoma pranešime.

Visų etapų geriausi kadrai bus paskelbti 2018 metų sausio 27 d. Raudondvario dvare. Per apdovanojimus bus pristatytas ir čempionato nugalėtojas. Renginio svečiai galės pasigrožėti eksponuojamomis geriausiomis čempionato nuotraukomis.

Projektą globoja Kauno rajono savivaldybė, projekto partneris – ryšių su visuomene agentūra „Nova media“, projekto teisinis partneris – advokatų kontora Drakšas, Mekionis, Smirnov ir partneriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito