Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dar viena instagramiška vieta Kalėdoms – Vilniaus mokytojų namai atvėrė stebuklų kiemą

Vilniuje šiemet kaip niekada daug vietų, kurios kvepia Kalėdomis ir kur norisi traukti telefoną bei pasidaryti išskirtinių nuotraukų. Jei jau aplankėte visas gražiausias sostinės eglutes ir šventiškai išpuoštas vietas ir galvojate, kad visas Vilniaus grožis saugiai įamžintas, greičiausiai klystate. Šią savaitę savo vartus atvėrė dar vienas stebuklingas Vilniaus kiemelis.
Vilniaus mokytojų namų kiemelis
Vilniaus mokytojų namų kiemelis / Vilniaus mokytojų namų nuotr.

Sparnuota karvė ir šiaurės elnias, kurie susitinka po didžiule žiemos saule. Tokią kalėdišką pasaką išvysite užsukę į Vilniaus mokytojų namų kiemelį (Vilniaus g. 39), kur galėsite pasidžiaugti ne tik šventinių lempučių žėrėjimu, bet ir išsirinkti, kuri iš 15 pasipuošusių eglučių jums yra gražiausia.

Šventiškai stebuklingo kiemelio vartai atviri kasdien nuo 9 iki 20 val. iki sausio 6 dienos. Trijų Karalių dienų čia vyks baigiamasis šventinis renginys - tradicinė šeimų šventė ,,Lik sveika, Kalėdų eglute!”.

Na, o jei dar trūksta vietų, kurias norėtųsi aplankyti viešint ar turistaujant po savo miestą Vilnių, kviečiame skaityti 15min gidą, į kurį surinkome labiausiai šventinę nuotaiką kuriančias sostinės vietas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas