Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dvokianti skrydžio atomazga: dėl potvynio tualete lėktuvas buvo priverstas leistis avariniu būdu

Iš Dalaso (JAV) į Ispaniją skridusiam lėktuvui teko anksčiau laiko nusileisti Niujorke, kai dėl perpildyto tualeto kilo „techninės priežiūros problema“, privertusi darbuotojus sunerimti, rašoma „Daily Star“.
Dėl potvynio tualete lėktuvas buvo priverstas leistis avariniu būdu
Dėl potvynio tualete lėktuvas buvo priverstas leistis avariniu būdu / Shutterstock nuotr. / „15min“ fotomontažas

Keleivinis lėktuvas buvo priverstas leistis avariniu būdu po to, kai darbuotojai pastebėjo, kad iš tualeto patalpos pradėjo veržtis „perpildytas“ turinys.

Shutterstock nuotr. / Lėktuvo tualetas
Shutterstock nuotr. / Lėktuvo tualetas

Pasak Federalinės aviacijos administracijos (FAA), prieš šiek tiek daugiau nei savaitę „American Airlines“ lėktuvas, skridęs į Ispaniją, buvo priverstas trumpam sustoti Niujorke, nes tualete kilo problemų.

Pareigūnai teigė, kad lėktuvas buvo ką tik pakilęs iš Dalaso, kai personalas pastebėjo, kad lėktuvo tualetas pasidarė perpildytas. Nusivylę keleiviai netikėtai nusileido Johno F.Kennedy tarptautiniame oro uoste apie 22.30 val.

„American Airlines“ patvirtino, kad „techninės priežiūros problema“ buvo susijusi su lėktuvo tualeto kambariu, ir pasiūlė keleiviams nakvynę, kol naujas lėktuvas bus paruoštas tęsti tarptautinę kelionę.

„Rugpjūčio 7 d. „American Airlines“ 36 skrydis iš Dalaso-Fort Verto į Madridą buvo nukreiptas į Niujorką dėl techninės priežiūros problemos, – sakoma „American Airlines“ atstovo pranešime.

Shutterstock nuotr. / „American Airlines“ lėktuvas
Shutterstock nuotr. / „American Airlines“ lėktuvas

Tai įvyko praėjus maždaug mėnesiui po to, kai dėl pasaulinio „Microsoft“ sutrikimo oro bendrovė „American Airlines“ ir kelios kitos didelės bendrovės buvo priverstos nutraukti visus skrydžius. Nors tai, žinoma, įvyko ne dėl oro linijų kaltės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi