Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 12 30

Egipte atostogavusi lietuvių pora atsisakė kalbėti rusiškai: buvo išvadinti „pasikėlusiais“

Ar jau esate suplanavę, kur švęsite Naujuosius? Jaučiu, kad taip, nes, kiek jau čia to laiko beliko. Bet jei netyčia dar ne – galite pasielgti spontaniškai, pavyzdžiui, dabar pat įsigyti paskutinės sekundės bilietą ten, kur šilta, ir išskristi jau ryte. Kur? Į Egiptą, pavyzdžiui.
Egiptas
Egiptas / Vaido Mikaičio nuotr.

Aišku, galite vykti ir bet kur kitur, bet Egiptas dabar turbūt yra pasiekiamas greičiausiai. Kelios valandos skrydžio ir Naujųjų lauksite po karšta Egipto saule. Bet aš asmeniškai, žinokite, to nedarysiu, nes pirma – man pats Egiptas ne itin patinka ir tikrai rasčiau, kur geriau Naujuosius atšvęsti, o antra – aš visai neseniai jame ir taip buvau. Kodėl ten vykau, jei ta šalis man per daug simpatijų nekelia? Nes tuo metu lengviausiai pasiekiama vasara buvo būtent Egipte.

Jau esu ne kartą pasakojęs, kodėl į Egiptą žiūriu rezervuotai. Pirmiausia taip yra dėl didesnės nei kitur apsinuodijimo galimybės. Be to, man nelabai patinka nuolatinė nešvara, netvarka ir nehigiena jame. Imkime, kad ir mūsų Hurgados viešbutį, pavyzdžiui.

Man nelabai patinka nuolatinė nešvara, netvarka ir nehigiena jame.

Jis stovėjo kažkur viduryje dykumos, prie jūros kranto ir nepaisant, kad buvo kiek padrožtas, tiek jis pats, tiek jo paplūdimys buvo santykinai švarus. Tačiau toje dykumoje jis stovėjo pats vienas, tai yra kaimynystėje nebuvo jokių kitų viešbučių, tad iš abiejų jo pusių esantys paplūdimiai buvo laukiniai. Tai savaime nereiškia nieko blogo, man patinka laukiniai paplūdimiai, tačiau šitie buvo taip nusėti šiukšlėmis, kad vien pažiūrėti į juos atrodė nehigieniška, tarsi galėtum vos pažvelgęs pasigauti kokią zarazą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas