Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Į Tenerifę skridęs lėktuvo keleivis sukėlė muštynes: smogė net ir stiuardui

Liepos 4 d. Liverpulio–Tenerifės reisu skridęs vyriškis sukėlė muštynes, po kurių lėktuvas buvo nukreiptas į Santjagą (Ispanija), nes skrydžio metu kilo siaubingas triukšmas, rašoma „Daily Star“.
Muštynės lėktuve
Muštynės lėktuve / Shutterstock nuotr. / @FlightModeblog vaizdo įrašo akimirka / „15min“ fotomontažas

Pranešama, kad „Ryanair“ keleivis, skridęs į Tenerifę, trenkė stiuardui į veidą, po tokio poelgio kiti keleiviai buvo šokiruoti ir išgąsdinti.

Liverpulio–Tenerifės reisu skridęs vyriškis sukėlė muštynes, dėl kurių lėktuvas buvo nukreiptas į Santjagą, nes skrydžio viduryje kilo siaubingas triukšmas. Po to, kai liepos 4 d. policininkams buvo pranešta apie triukšmadarį, atostogų lėktuvas turėjo neplanuotai sustoti.

Vaizdo įraše užfiksuota, kaip „Ryanair“ įgulos nariai bando susidoroti su vaikinu, kai šis krausto daiktus iš viršutinės spintelės.

Tačiau tada jis ištiesia ranką ir trenkia stiuardui per kaktą. Žiūrovai liko šokiruoti, kai kitas keleivis, sėdintis priešais, smogė nedrausmingam vyrui tiesiai į veidą.

Greitai apsisprendę keleiviai ėmėsi veiksmų, padėjo įgulai ir prispaudė vyrą, pranešė „The Mirror“.

Vienas lėktuvo keleivis socialiniame tinkle „Facebook“ papasakojo apie patirtus išgyvenimus, išskirdamas vieną vyriškį, sukėlusį sumaištį, dėl kurios buvo nutrauktas skrydis, ir pagirdamas „Ryanair“ komandą už profesionalumą.

Jis pranešė, kad vyras buvo „girtas“ ir net bandė lėktuve užsidegti cigaretę, o tai sukėlė konfliktą.

Lėktuvui nusileidus Santjago de Komposteloje, jį pasitiko policija. Ispanijos oro eismo dispečeriai apie šią dramą pranešė tviteryje: „Skrydžio iš Liverpulio į Tenerifės pietus įgula susisiekė su mumis dėl konfliktiško keleivio lėktuve ir turėjo nukreipti skrydį į Santjago de Kompostelą“.

123RF.com nuotr. / „Ryanair“ lėktuvas
123RF.com nuotr. / „Ryanair“ lėktuvas

Oro bendrovė „Ryanair“ uždraudė vyrui skristi, nes šis sukėlė problemų ore, patvirtino oro linijų bendrovė. Oficialiame pareiškime rašoma: „Šis skrydis iš Liverpulio į Tenerifę (liepos 4 d.) buvo nukreiptas į Santjagą po to, kai keleivis lėktuve pradėjo konfliktuoti.

Vyras buvo „girtas“ ir net bandė lėktuve užsidegti cigaretę, o tai sukėlė konfliktą.

Įgula iš anksto iškvietė policijos pagalbą, kuri pasitiko atvykusį orlaivį ir išlaipino šį keleivį prieš skrydį į Tenerifę. Nuo to laiko šiam keleiviui uždrausta skristi su „Ryanair“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi