Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Internautai nustebę: australė atostogoms Europoje išleido kosminę sumą nė neišvykusi iš namų

Australė nustebino savo instagramo ir tiktoko paskyros sekėjus atskleidusi, kokią sumą pinigų ji paskyrė savo penkių savaičių atostogoms Europoje. Bronte iš Sidnėjaus beveik metus su vyru planavo, kaip leis vasarą Europoje, ir tam paklojo beveik 30 000 eurų – dar nė neiškėlę kojos iš namų!
Santorinas ir Bronte
Santorinas ir Bronte / 123rf.com / Asmeninio albumo iš TikTok nuotr.

Kaip tik šiomis dienomis pora jau išvyko į kelionę, tačiau, kaip minėta, minėtos sumos buvo išleistos prieš išvykstant.

Bronte su vyru praleis penkias savaites penkiose šalyse, vienuolikoje miestų, o minėta suma (30 577 dolerių, arba 28 017 eurų) išleista vien skrydžiams, apgyvendinimui ir kelionės draudimui, kuris kainavo virš devynių šimtų eurų (996 dolerius). Taigi, dar nė neatvykus į tarptautinį Sidnėjaus oro uostą, rašo dailymail.co.uk.

Tačiau tai reiškia, kad porai dar prireiks nemenkos sumos maistui, pramogoms, apsipirkimui ir nenumatytoms išlaidoms.

Be to, dar 3500 dolerių (apie 3207 Eur) moteris jau išleido naujiems drabužiams ir kai kuriems daiktams, kurių esą prireiks kelionei.

Bronte vaizdo įraše pasakojo, kad pora aplankys Graikiją, Italiją, Prancūziją, Ibisą (Ispanija) ir dar pakeliui iš Europos į Australiją jie „užsuks“ į Dubajų, JAE.

Brangiausiai Bronte ir jos vyrui atsieis dvi naktys Santorine, Graikijoje, už kurias paklojo apie keturis tūkstančius eurų, o nakvynė Graikijos sostinėje Atėnuose atsieis vos šimtą eurų už naktį. Vis tik būtent būsimai viešnagei Graikijoje jau išleista daugiausia pinigų.

O štai keturios naktys Romoje, Italijos sostinėje, poros piniginę patuštino „tik“ aštuoniais šimtais eurų, nes nemenką dalį laiko pora ketina praleisti ne pačiame mieste ir jiems tereikėjo vietos, kur galėtų pernakvoti.

Trys naktys Ibisos saloje atsieis dar beveik pusantro tūkstančio eurų, o virš 2300 Eur – penkios aktyvios dienos Paryžiuje. Tad trys naktys Dubajuje už kiek daugiau nei šešis šimtus eurų šioje kelionėje atrodo kaip menkos išlaidos.

Apie tai sužinoję, internautai pasidalijo į dvi stovyklas – vieni teigė, kad tai bus nuostabi kelionė, juolab kad keliavimas ir kitų kraštų pažinimas žmogų labai praturtina, ypač dvasiškai. O kiti svarstė, jog tai absurdiška, juokinga ir / arba šokiruoja.

Vienas internautas, prisipažinęs, jog trims mėnesiams Europoje išleido vos aštuonis tūkstančius dolerių, ciniškai svarstė, kad gal tuomet jis – vargšas?..

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas