Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Išrinktas instagramiškiausias viešbutis pasaulyje

Socialiniai tinklai yra tapę svarbia kelionių dalimi, o didelė dalis jaunimo negali į „Instagram“ neįkelti nuotraukų iš savo atradimų. Jau nebe naujiena ir tai, kad kai kurie keliauja būtent į tas vietas, kurios atrodys itin gražiai juo „Instagram“ albume.
Qasr Al Sarab
Qasr Al Sarab

„Luxury Travel Advisor“ prašė keliautojų išrinkti instagramiškiausią (most Instagrammable) viešbutį pasaulyje, ir dauguma nusprendė, kad tokio vardo nusipelnė „Qasr Al Sarab by Anantara“ Abu Dabyje. Už jį balsą atidavė net 61 proc. balsavusiųjų – 35 424 žmonės. Antroje vietoje liko „Viceroy Los Cabos“ Meksikoje.

Tik nepamirškite, kad Jungtiniuose Arabų Emyratuose ne viską galima fotografuoti. Pažeisite įstatymą – galite net atsidurti už grotų. Daugiau skaitykite čia.

Penkių žvaigždučių „Qasr Al Sarab by Anantara“ yra įsikūręs nuošalioje oazėje dykumoje, Abu Dabio pakraštyje. Šią teritoriją supa ugnies spalvos smėlio kopos, o įžengus į šią tvirtovę galima nuo karščio pasislėpti kiemeliuose, prie fontanų ir prabangiuose kambariuose.

Ant viešbučio stogo įkurtas poilsio kambarys, svečiai gali rinktis, kur vakarieniauti – šalia baseino ar dykumoje po žvaigždėmis. Vėsesniu metų laiku siūloma išbandyti ir beduinų stiliaus vakarienę – jos metu svečiai gali mėgautis maistu arabiškoje palapinėje prie laužo.

Jeigu norisi dar didesnės prabangos, galima išsinuomoti Karališkąją vilą dykumoje, kuri yra įkurta toliau nuo pagrindinio kurorto. Ten svečiai turi savo asmeninį baseiną, gultus bei liokajų, o arabiško dekoro nuotraukos tikrai papuoš „Instagram“ kolekciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas