Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Keliautoja atskleidė, kodėl daugiau niekada nevažiuos į populiarią Graikijos salą: „Tai beprotybė“

Vieniša aistringa keliautoja po paskutinio apsilankymo Mikono saloje ją įtraukė į juodąjį sąrašą ir pasmerkė šią Graikijos salą „problemai“, rašoma „The New York Post“.
Keliautoja atskleidė, kodėl daugiau niekada nevažiuos Mikoną
Keliautoja atskleidė, kodėl daugiau niekada nevažiuos Mikoną / C.Ford vaizdo įrašo akimirka / Shutterstock nuotr. / „15min“ fotomontažas

63 metų Christina Ford prisijungė prie „TikTok“ ir išreiškė nepasitenkinimą neseniai vykusia kelione, nes buvo sugluminta salos arbatpinigių kultūros po to, kai išsiregistruojant iš kambario jos buvo paprašyta palikti arbatpinigių – be visų kitų arbatpinigių, kuriuos ji davė viešnagės metu.

„Tai beprotybė“, – pradėjo Londone gyvenanti C.Ford, sakydama, kad arbatpinigių kultūra „darosi beprotiška“. „Mikone, nežinau, kas su tavimi vyksta“.

Už trijų naktų viešnagę iš jos buvo pareikalauta daugiau nei 700 JAV dolerių už naktį ir ji buvo šokiruota, kai buvo paprašyta dar daugiau arbatpinigių prie sąskaitos ir kitų mokesčių.

Shutterstock nuotr. / Mikonas, Graikija
Shutterstock nuotr. / Mikonas, Graikija

„Žinoma, nemokėjau, – „The Post“ sakė kelionių tinklaraštininkė. – Visiškas absurdas! Bet man pasidarė įdomu – ar jie prašytų arbatpinigių iš vietinio atėniečio? Pasak mano draugų graikų, nė už ką.“

Tačiau tuo jos pragariškos atostogos nesibaigė – kitame vaizdo įraše ji paaiškino, kad niekada nerekomenduotų vienišiems keliautojams vykti į Mikoną.

Po blogos patirties keliuose baruose ji teigė, kad jie „diskriminuoja žmones, kurie keliauja vieni“, ir dienraščiui „The Post“ tvirtino, kad jie „pirmenybę teikia pelnui, o ne svetingumui“.

Už trijų naktų viešnagę iš jos buvo pareikalauta daugiau nei 700 JAV dolerių už naktį.

C.Ford norėjo gauti vieną gėrimą prieš vakarienę, tačiau pirmajame bare buvo nustatytas 100 eurų minimalus mokestis, o kitame bare, kuriame ji bandė apsilankyti, atsisakė ją pasodinti, nors restoranas buvo beveik tuščias.

„Mikonas, akivaizdžiai norėdamas užsidirbti, mano nuomone, diskriminuoja vienišus keliautojus“, – ji sakė „Daily Mail“ ir pridūrė, kad padavėjai turėtų „elgtis su vienišais keliautojais taip pat, kaip ir su dešimties žmonių stalu“.

„Jie nenorėjo pasodinti vieno žmogaus prie staliuko dviem, net jei vieta buvo tuščia“.

Shutterstock nuotr. / Mikonas, Graikija
Shutterstock nuotr. / Mikonas, Graikija

Ji taip pat sakė, kad mieliau lankosi Ispanijos ir Italijos miestuose, kur, jos nuomone, svetingumo paslaugos yra daug malonesnės.

„Be galo mėgstu keliauti ir manau, kad tai geriausias mokytojas ir terapeutas, kokį tik gali turėti kiekvienas žmogus“, – sakė ji.

„Manau, kad Mikonas netrukus gali susidurti su problemomis, jei ir toliau taip tęsis; nesvarbu, koks žmogaus biudžetas, niekam nepatinka jaustis apgautam ar ignoruojamam, kai yra tiek daug kitų nuostabių vietų, kurias gali pasiūlyti pasaulis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas