Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Konkursas: pasidalinkite savo šių metų kelionių atradimu ir laimėkite prizų

Pandemija keliautojams iškėlė iššūkių, bet kelionių ir atradimo džiaugsmo nesustabdė. Jeigu nepavyko išvažiuoti į užsienį – geriau pažinome savo kraštą ar net savo miestą. Jeigu anksčiau šokinėdavome iš vieno miesto į kitą – tai dabar verčiau renkamės geriau ir giliau pažinti vieną pasirinktą salą ar regioną. Pasidalinkite maloniausiais savo šių metų kelionių atradimais, ir net du skaitytojus apdovanosime prizais.
Knygos Indrei
Knygos Indrei / Luko Balandžio / 15min nuotr.
Temos: 2 Kelionės Konkursas

Pasidalinkite savo patirtimi -

KOKS BUVO GERIAUSIAS ŠIŲ METŲ KELIONIŲ ATRADIMAS? Tai gali būti ir nauja ar Jums dar nelankyta vieta Lietuvoje. O gal išvykote į užsienį ir buvote nustebinti kokios nors salos grožio? O gal tiesiog atradote fantastišką restoranėlį ant jūros kranto Graikijoje? Pasidalinkite, kas šiemet keliaujant jus labiausiai maloniai nustebino!

Savo pasiūlymą rašykite 15min „Pasaulis kišenėje“ paskyroje feisbuke čia.

Net dviem skaitytojams įteiksime prizus – 15min prenumeratas ir po Graikijoje gyvenančios rašytojos Indrės Jonušytės knygą.

Pirmoji knyga – psichologinis, netgi mistinis meilės romanas „Bela Blu“, kurio veiksmas vyksta Korfu saloje. Pati Indrė Jonušytė taip sako apie šią knygą: „Apie ką „Bela Blu“? Pirmiausia – apie nuostabią Viduržemio jūros salą Korfu, paukščius ir vienus gražiausių pasaulyje paplūdimius, maistą ir muziką, apie vasarą, kokią daugelis gali tik įsivaizduoti. Ji – apie žmonių santykius ir sapnus, kurie kartais būna per trumpi, per sudėtingi, per baisūs, o kartais net ne santykiai ir ne sapnai. „Bela Blu“ yra apie moterį, kuri iš pradžių rado pabaigą, o pabaigoje pradžią. Apie miestą, už nušiurusių fasadų slepiantį magiškus sodus, ir šalia alsuojančią įnoringą jūrą, galinčią virsti portalu į kitą ar bent jau kitokį gyvenimą“.

Antroji Indrės knyga, kurią įteiksime – fantastikos žanro „Fabulae spectacula“. Iš sapnų ir šiandieninės tikrovės akibrokštų ėmė rastis intriguojančios, kartais net šokiruojančios stebuklinės kosminės pasakos suaugusiesiems. Jų vaizdingumą, spalvingumą, įtaigumą sustiprina jauno dailininko Nojaus Petrausko tapybos darbai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas