Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krokodilas vandenyje moterį išplėšė iš draugės rankų: atskleisti paskutiniai žuvusiosios žodžiai

Cindy Waldron atostogavo švęsdama vaikystės draugės sveikatos pagerėjimą, kai ją staiga su „neįtikėtina jėga“ į mirtį įtraukė tykantis krokodilas.
Krokodilas užpuolė besimaudžiusias drauges
Krokodilas užpuolė besimaudžiusias drauges / Shutterstock nuotr. ir „7 News Spotlight“ vaizdo įrašo akimirka / „15min“ fotomontažas

Moteris išgyveno siaubingą akimirką, kai jos vaikystės draugę vėlai vakare maudantis pačiupo krokodilas ir nusitempė į mirtį, rašoma „Daily Star“.

Prieš tai, kai ją gyvą suėdė žvėris, Cindy ištarė: „Jis mane pagavo“. Praėjus kelioms dienoms po sukrečiančios tragedijos, 46-erių metų moters palaikai buvo ištraukti iš roplio vidaus.

Cindy iš Naujojo Pietų Velso atvyko į Kvynslandą, Australiją, savaitgaliui su Leeann Mitchell, savo drauge, švęsti Leeann pasveikimo nuo krūties vėžio. Moterys iki juosmens įbrido į vandenį Thornton paplūdimyje. Tai vietovė, kurioje, kaip žinoma, gyvena daug krokodilų.

„7 News Spotlight“ vaizdo įrašo akimirka / Leeann Mitchell ir Cindy Waldron
„7 News Spotlight“ vaizdo įrašo akimirka / Leeann Mitchell ir Cindy Waldron

Pirmą kartą viešai kalbėdama „7 News Spotlight“, Leeann apibūdino akimirką, kai kažkas, slypintis po vandens paviršiumi, iš jos rankų su „neįtikėtina jėga“ ištraukė Cindy.

„Buvo tikrai tamsu. Cindy nugara buvo į vandenį, o mano – į paplūdimį, ir mes juokėmės, o tada Cindy man sušuko: „Jis mane pagavo“, – pasakojo Leeann.

– Maniau, kad tai tik tas išgąstis, kuris apima, kai įlipi į vandenį ir kažkas, pavyzdžiui, jūros dumbliai, tave liečia, todėl ištiesiau rankas, o ji paėmė mano rankas.

Shutterstock nuotr. / Krokodilas
Shutterstock nuotr. / Krokodilas

Aš pasakiau: „Aš tave turiu, mieloji... viskas gerai, aš tave turiu“. Ji laikė mane, o aš ją. Mus traukė... jėga buvo neįtikėtina.

Supratau, kad ten kažkas yra, ištiesiau ranką ir pajutau jo viršugalvį. Tuomet pradėjau bandyti smūgiuoti ir kovoti, šaukiau.

Tada staiga mus vėl pagriebė su tokia pačia jėga. Laikiausi kiek galėjau. Aš nagais griebiausi už jos rankos ir bandžiau pakelti kitą ranką, kad bandyčiau ją sugriebti.

Negalėjau, negalėjau, negalėjau. Ir tada ji dingo.“

Leeann papasakojo, kaip ji karštligiškai bandė panerti giliau ir apčiuopti savo draugę, bet viskas buvo juoda kaip smala.

Ji buvo nuvežta į ligoninę su žaizdomis rankoje ir gydoma nuo šoko.

Šaukdama Cindy vardą ji plaukė atgal į krantą ieškoti pagalbos. Ji buvo nuvežta į ligoninę su žaizdomis rankoje ir gydoma nuo šoko.

Po kelių dienų 4 m ilgio krokodilas buvo rastas ir nužudytas. Jame buvo aptikti Cindy palaikai.

Leeann apibūdino Cindy kaip „ištikimą, mylinčią, dosnią, linksmą ir rūpestingą“, ją vadino „seserimi“.

„Mes šventėme mano vėžio gydymo pabaigą ir abi buvome puikioje padėtyje, kad galėtume gyventi toliau“, – prisiminė ji.

„Buvome tiesiog kupinos džiaugsmo būti kartu“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne