Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 07 22

Lenkijoje lietuvis nakvojo šalia įtartinai besielgiančios merginos: „Dalykai užsisuko labai greitai“

Esu ne kartą pasakojęs, kad kartą per metus susiorganizuoju sau solo kelionę į Lenkiją. Dažniausiai tai realizuoju įsigydamas pigius lėktuvo bilietus į Varšuvą, iš kurios persėdu į traukinį ir važiuoju ten, kur širdis nuveš. Tos kelionės būna solo, nes tiesiog nerandu kompanijos, norinčios keliauti kartu. Pradžioje jos ieškodavau labiau, bet pamatęs, kad nelabai sekasi, spjoviau į visa tai ir nusprendžiau, kad nebus nieko blogo, jei pakeliausiu ir pats vienas. O dabar jau manau, kad neilgose kelionėse pabūti su savimi yra netgi labai į naudą. Todėl apsiraminau ir susikūriau tradiciją kartą per metus susirengti sau mažą kelionytę po kaimyninę šalį.
Nakvynės vietos ženklas
Nakvynės vietos ženklas / 123RF.com nuotr.

Šioks toks tokios kelionės trūkumas yra tai, jog keliaujant vienam nakvynės kainuoja brangiau. Taip yra, nes dauguma nakvynių vietų yra skirtos dviem. Dėl to keliaudamas vienas, esi priverstas šiek tiek permokėti, mat vienviečių kambarių kainos yra beveik arba visiškai lygios dviviečių kainoms. Tai kiek erzina, nes negi jūs norėtumėte mokėti už du? Tai va, ir aš nenoriu.

Vaido Mikaičio nuotr. / Poznanė
Vaido Mikaičio nuotr. / Poznanė

Ką tada darau? Kaip koks piemenėlis apsistoju daugialoviuose hosteliuose. Atrodo kažkiek juokinga – brandus vyras apsigyvena jaunimo hostelyje. Na, bet ką dabar? Yra, kaip yra. Be to, hostelių privalumas, o gal ir trūkumas yra tai, kad čia retai apsieini be nuotykių.

Tiesa, keliaujant vienam daugiau nei įprastai nuotykių pasitaiko ne tik hosteliuose, bet ir apskritai kasdienybėje. Tai yra natūralu, juk nesėdi užsidaręs namie, kažkur eini, su kažkuo susipažįsti, su kažkuo šiaip pabendrauji, kažkas pabendrauja su tavimi. Ypač dažnai tai įvyksta, kai po dienos vargų prisėdi kokiame bare. O lenkai yra gan komunikabilūs žmonės.

Jis pakvietė mane kartu su jais eiti į šalimais esantį striptizo klubą.

Pavyzdžiui, neseniai vykusioje mano viešnagėje Poznanėje, besėdint prie baro, mane užkalbino jaunas vyrukas. Mudu užsikalbėjome apie gyvenimą ir taip susibendravome, kad vėliau, prisijungus jo draugams, jis pakvietė mane kartu su jais eiti į šalimais esantį striptizo klubą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas