Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 08 26

Lietuvį pašiurpino merginos elgesys Anglijoje: „Nieko labiau nenorėjau, kaip tik palikti tą laumę“

Dar ne taip seniai Londonas buvo viena populiariausių mano kelionių krypčių. Žinia, dažniausiai pats miestas nebūdavo galutiniu kelionės tikslu, o tik tranzitine stotele į tolimesnius kraštus, tačiau neretai tarpai tarp skrydžių būdavo tokie ilgi, kad Jungtinės Karalystės sostinėje tekdavo ir panakvoti.
Anglija
Anglija / Vaido Mikaičio nuotr.

Gerai, kad joje turėdavau gerų pažįstamų, tai bent nereikėdavo brangiai už nakvynę mokėti. Užėjus pandemijai, tie pažįstami grįžo į Lietuvą, kas lėmė beveik visišką Londono išnykimą iš mano kelionių maršrutų. Jau net ketverius metus tame mieste nesu lankęsis. Šiek tiek jo net pasiilgau, nors anksčiau atrodė, kad to niekada nebus.

Dabar net galvoju šiaip sau ten nuskristi pasižmonėti, juolab kad turiu net pakvietimą. Kvietimai, aišku, man patinka, tačiau skrydžiai į Londoną kažkodėl yra labai išbrangę. Anksčiau būdavau nepatenkintas, jei už skrydį tekdavo sumokėti daugiau nei 20 eurų, o dabar gi sunkiai gausi pigesnį nei 100 eurų bilietą. Žodžiu, dėl lankymosi Londone dar nesu apsisprendęs, tačiau svarstymai apie tai privertė mintimis sugrįžti į vieną iš įsimintinesnių kelionių po anglų žemę.

Vaido Mikaičio nuotr. / Anglija
Vaido Mikaičio nuotr. / Anglija

Kai kas sakys, kad keliauti po Angliją nėra įdomu. Anksčiau ir aš taip maniau, bet porą kartų pavažinėjęs po pietinę Britanijos salos dalį, šį savo nusistatymą pakeičiau. Čia yra išties įspūdingų vietų, juolab, kad jos krantus skalauja jūra, kas automatiškai reiškia, kad gražių pakrantės teritorijų tikrai bus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito