Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 11

Lietuviai Vokietijoje tikėjosi „pasikultūrinti“, bet viskas baigėsi Raudonųjų žibintų kvartale

Ne per seniausiai skaičiau straipsnį apie pagyvenusias europietes, vykstančias į mažiau civilizuotus kraštus ieškoti kūniškos meilės. Nieko naujo tame tekste, iš esmės nesužinojau, tik šiaip prisiminiau, kad tokie dalykai vyksta. Straipsnyje buvo konkretizuojama, kad jauni egiptiečiai ar turkai tų moterų viešnagių metu joms dovanoja dėmesį, visaip asistuoja, įskaitant ir kūniškų moteriškių geidulių patenkinimą, o mainais gauna iš jų pinigus ar kitas privilegijas.
Frankfurtas prie Maino, Vokietija
Frankfurtas prie Maino, Vokietija / Vaido Mikaičio nuotr.

Na štai, pagalvojau, yra masiškai pykstama ant vyrų, praktikuojančių sekso turizmą, bet, pasirodo, padykusios moterėlės niekuo jiems nenusileidžia. Kita vertus, nieko čia nėra per daug blogo, jei visos pusės iš viso to reikalo išsineša kažkokį gėrį. Svarbu, kad žmonės būtų laimingi.

Straipsnis taip pat privertė prisiminti savo seną (ne amžiumi, o pažinties trukme) bičiulį, kuris labai mėgsta tokį turizmo stilių ir nuolat jį propaguoja. Esu prisiklausęs tiek jo istorijų, kad gerų žmonių paskatintas kažkurią dieną pamaniau, jog jos galėtų būti kažkaip įamžintos. Bičiulis, būdamas garbėtroška, savo istorijų viešinimui ne tik neprieštaravo, bet atvirkščiai – labai pritarė. Todėl tegu viena jo istorija būna papasakota dabar.

Vieną kartą pasakojimo herojus įkalbino tris savo draugus kartu vykti į kultūrinę kelionę po Vokietijos Frankfurto miestą, sėdo į vieną iš lowcostinių oro linijų bendrovių lėktuvų ir nuskrido į tą malonumų kraštą. Kodėl malonumų? Tuoj sužinosite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas