Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
08 21

Lietuvis atskleidė, kaip atrodo skrydžiai į Šiaurės Korėją ir Iraną: „Šiurpo nugara“

Neseniai suskaičiavau, kad per savo aktyvų kelioninį gyvenimą turėjau jau daugiau nei 300 skrydžių. Nežinau, ar tai jums atrodo daug, ar ne, bet man tai atrodo, kad ne tiek ir mažai. Todėl natūralu, jog tokia gausa leido prikaupti įvairios su skrydžiais susijusios patirties bei pasidalyti ja su jumis – ne per seniausiai apžvelgiau įsimintiniausius savo kelionių oro uostus. Bet jie yra tik viena iš skrydžio dedamųjų. Kita yra skrydžio įgyvendintojai, tai yra oro linijos, apie kurias šiandien ir ketinu pakalbėti.
Vaido Mikaičio kelionės
Vaido Mikaičio kelionės / Vaido Mikaičio / Shutterstock nuotr. / „15min“ fotomontažas

Ir, žinokite, peržvelgęs jas visas, pasidariau išvadą, kad nepaisant keistų ar egzotiškų (esu skridęs Šiaurės Korėjos „Air Koryo“, Irano „Iran Air“) oro vežėjų, daugiausia nuotykių patyriau naudodamasis mums įprastais, į Lietuvą skraidančiais low costais.

Ir tai neturėtų stebinti – kur dažniau būni, ten ir daugiau nuotykių patiri. Tai yra panašiai kaip su statistika, kad žmonės dažniausiai miršta namuose. Tai aišku, kad namuose, nes juose jie dažniausiai ir būna. Skrydžių patirčių būta ir gerų, ir blogų, bet čia labiau koncentruosiuosi į mažiau sėkmingas, nes gėris nėra toks įdomus – lietuviams labiau patinka, kai kitiems nesiseka.

Vaido Mikaičio nuotr. / Vaido Mikaičio kelionės
Vaido Mikaičio nuotr. / Vaido Mikaičio kelionės

Nepaisant, kad daugiausia nesąmonių patyriau skrisdamas „Ryanair“ ar „Wizz Air“, privalau kažkiek dėmesio skirti ir Šiaurės Korėjos bei Irano oro linijoms, nes nėra daug žmonių, turėjusių su jomis patirtį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi