Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
07 13

Lietuvis garsiame kurorte pakliuvo į keblią padėtį: gavo pamoką visoms ateities kelionėms

Vienas mano draugas šiuo metu poilsiauja Riminyje. Žinote tokią vietą? Tai vienas, jei ne pats populiariausias kurortas Italijoje, į kurį iš Lietuvos vykdomi ne tik reguliarūs (Kauno oro uostas), bet ir užsakomieji reisai. Ir Riminis nėra vien atrakcija užsieniečiams, jis labai mėgstamas ir pačių italų.
San Marinas
San Marinas / Vaido Mikaičio nuotr.

Labiausiai jo populiarumą lemia faktorius, kad jis turi keliolikos kilometrų smėlėto Adrijos jūros paplūdimio ruožą bei tai, kad vos už valandos kelio nuo jo yra San Marino valstybėlė, kaip magnetas traukianti atvykėlius.

Sako, kad Riminyje yra apie tūkstantis viešbučių. Nežinau, ar jums tas skaičius daro įspūdį, bet man tai padarė ir jo veikiamas aš, keliaudamas po Italiją, padariau žioplą klaidą bei gavau įsimintiną pamoką visoms ateities kelionėms.

Vaido Mikaičio nuotr./San Marinas
Vaido Mikaičio nuotr./San Marinas

Apie tai netrukus papasakosiu, bet prieš tai šiek tiek apie Riminį ir jo regiono magnetą – San Mariną. Mano draugą kol kas paliksime ramybėje, nes kol jis yra Riminyje, visa informacija, kurią iš jo gavau, yra nuobodu, karšta ir ne viskas įskaičiuota.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi