Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
08 10

Palangos pokyčiai apstulbino čia poilsiauti nutarusį lietuvį: kur dingo visos „babos“?

Rašau štai iš vasariškos Palangos ir tuo labai džiaugiuosi. Oras yra puikus, jūros vanduo – pakenčiamo šiltumo, žmonės – europietiški bei civilizuoti ir viskas atrodo visai neblogai. Ir apskritai, nepaisant visų jo netobulumų, lietuviškas pajūris man vis labiau patinka. Kokie tie netobulumai? Na, standartiniai – nepakankamai šiltas ir dažnai drumstas jūros vanduo, neretai įkandančios kainos ir nuolatinis netikrumas dėl gero oro.
Vaido atostogos Palangoje
Vaido atostogos Palangoje / Vaido Mikaičio nuotr. / „15min“ fotomontažas

Bet visa kita, lyginant su senesniais laikais, yra labai pagerėję. Kokybiškų, civilizuotų bei patogių nakvynės vietų jau yra visur ir galime pamiršti laikus, kai nakvodavome varganų vietinių trobų kambariukuose su tualetu lauke.

Taip pat prie įvažiavimo į Palangą jau nebesimato daugybę metų gėdą Lietuvai dariusių babų su nakvynes ką tik paminėtose trobose siūlančiais plakatais rankose (Kodėl taip nebedarote, paklausiau pažįstamo Palangos verslininko. Po šio klausimo į mane pažiūrėjusio kaip į atsilikėlį – kuris dabar amžius, hello? Dalykai persikėlė į internetą, o babų trobos sugriuvo, pasakė).

Vaido Mikaičio nuotr. / Vaido atostogos Palangoje
Vaido Mikaičio nuotr. / Vaido atostogos Palangoje

Kokybiško maisto pasirinkimas irgi yra labai platus, dviračių takai įrengti, renginių bei pramogų apstu, parduotuvių gausu, tad ko dar bereikia? Nebent daugiau tualetų paplūdimiuose, idant žmonės nesišlapintų jūroje, bet reikia tikėtis, kad su laiku bus ir tai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas