Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
10 09

Lietuvis perspėja vykstančius į Bahamus: nedarykite taip, nes neturėsite kuo prisidengti gėdos

Atėjo ruduo ir tapo nebemalonu. Mano Šeškinės bute (Vilniaus miestas) šildymas dar nėra pajungtas, todėl tokie šalčmiriai kaip aš, norėdami nesušalti turi arba vaikščioti ratais po butą (50 kv.), arba gulėti po penkiom koldrom belaukiant, kol Benkunskas pakurs radiatorius, gerti šildančius gėrimus. Nesmagus laikas. Nežinau kaip jums, bet man, nepaisant, jog dar visai neseniai buvo normali vasara, jau prailgo laukti ateinančios. Ir dar žinant, kad artimiausia kelionė į šiltus kraštus yra numatyta tik sausį.
Vaidas Mikaitis Bahamose
Vaidas Mikaitis Bahamose / V.Mikaičio nuotr.

O praeitais metais, pamenu, buvo visai kitaip. Kaip tik šią dieną pernai, pamiršęs šaltą Vilniaus butą, šildžiausi po kaitria Karibų saule (tiesa, ne tokia kaitria, kokia būna Azijoje, nes Karibuose tas karštis nėra toks smeigiantis) ir galvojau, kaip man pasisekė.

Kur konkrečiai Karibuose? Tąkart tai buvo Bahamų salos, į kurias atvykau kelias dienas paviešėjęs JAV, mat buvau išvystęs gražią tradiciją kiekvieną rudenį apsilankyti geriausioje iš valstybių (JAV) ir tos pačios kelionės metu bent kelias dienas paviešėti ir geriausiame iš atostoginių rojų (Karibuose).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas