Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Lufthansa“ didina skrydžių dažnį tarp Vilniaus ir Frankfurto

Vokietijos oro bendrovė „Lufthansa“ planuoja nuo šio žiemos sezono (spalio pabaigoje) didinti esamų skrydžių dažnį tarp Vilniaus ir Frankfurto, kuris yra itin svarbus aviacijos centras jungiamiesiems skrydžiams (tiek verslo, tiek turizmo kelionėms). Šiuo metu vykdoma 12 savaitinių skrydžių, planuojama, kad dažnis bus didinamas iki 14 savaitinių skrydžių šiuo maršrutu.
Lėktuvas
Lėktuvas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Po skrydžių dažnio padidinimo reguliarus susisiekimas su Frankfurtu vyks nepertraukiamai kiekvieną savaitės dieną. Bilietų pardavimai jau paskelbti oro bendrovės svetainėje, rašoma Lietuvos oro uostų pranešime spaudai.

„Lufthansa“ nuo 2023 metų kovo pabaigos pirmą kartą istorijoje Vilniaus oro uoste pradėjo vykdyti tiesioginius, reguliarius skrydžius net su keturiomis savo grupės kompanijomis: „Lufthansa“, SWISS, „Austrian Airlines“ ir „Brussels Airlines“.

123RF.com nuotr. / „Lufthansa“ orlaiviai
123RF.com nuotr. / „Lufthansa“ orlaiviai

Oro bendrovės „Lufthansa“ ir SWISS vykdo skrydžius į atitinkamai Frankfurtą ir Ciurichą, o „Austrian Airlines“ – į Vieną, „Brussels Airlines“ – į Briuselį. Visi minėti maršrutai jungia Lietuvos sostinę su svarbiais šalies pasiekiamumui gerinti aviacijos centrais.

Detalią informaciją apie šiuo metu Lietuvos oro uostuose vykdomas tiesioginių ir užsakomųjų skrydžių kryptis galima sužinoti specialiame polapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas