Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 03

Andoros svečių namų darbuotoja lietuvį užklupo duše: keliautojui pateikė pikantišką pasiūlymą

Gerai, kad rašai apie keliones, sako man geri žmonės. Rašyk ir toliau, mes vis paskaitysime. Bet, priduria jie, galėtum pasidalinti ir pikantiškesniais kelioniniais nuotykiais, žmonėms tokie patinka, juk nėra taip, kad keliaudamas tik žiūrinėji, su vietiniais bendrauji ar baruose sėdi. Juk būna, kad nutinka kažkas ir pikantiškesnio, aiškino jie man.
Anodoros hostelio darbuotoja lietuvį užklupo duše
Andoros svečių namų darbuotoja lietuvį užklupo duše / 123RF.com nuotr.

Skaitytojų noras – man įsakymas. Aišku, kad visokių tų nuotykių būna, kartais jais pasidalinu, kartais ne. Bet jei jau yra aiškiai išreikštas pageidavimas, tai kodėl gi ne, galiu papasakoti vieną tokį. Negi man gaila? Tiesa, tokio tipo nuotykiai dažniausiai būna susiję ne su lankoma šalimi, o tiesiog su žmonių santykiais.

Viena, smarkiai įsiminusi istorija, kurią, galimai, kokiai radijo laidai esu jau pasakojęs, man nutiko keliaujant Andoroje. Žinote, kas yra Andora? Tai nykštukinė šalelė, įsispraudusi tarp Prancūzijos ir Ispanijos. Ji yra gana atoki, todėl atsitiktiniam keliautojui sunkiai pasiekiama. Norint joje apsilankyti reikia ilgai ir nuobodžiai važiuoti būtent į ją. Todėl Andora gali didžiuotis, kad jos svečiai yra tik jos ir nieko kito. Andora yra maža, tačiau pavydi ir savininkiška.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?