Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moteris Lenkijoje mirė per spūstį į „Ryanair“ lėktuvą

Krokuvos oro uoste įvyko nelaimė – senyvo amžiaus moteris mirė kelyje nuo laipinimo vartų iki lėktuvo. Paula Whitelaw kovo 20 d. skrido iš Krokuvos į Mančesterį Jungtinėje Karalystėje.
Krokuvos oro uostas
Krokuvos oro uostas / 123rf.com nuotr.

Keleiviams skubant nuo vartų oro uoste į autobusą, kuris nugabena iki lėktuvo, vienas žmogus oro uosto laiptų apačioje suklupo, o per jį – dar keli.

71-erių britė per nelaimingą atsitikimą prasiskėlė galvą į oro uosto grindų plyteles. Tuo pačiu lėktuvu skrido ir medicinos slaugytoja, kuri suteikė moteriai pirmąją pagalbą.

Moteris buvo nugabenta į Krokuvos ligoninę, jai diagnozuotas kraujoplūdis smegenyse ir raktikaulio lūžis. P.Whitelaw po trijų savaičių mirė sustojus širdžiai.

Jos vyras Tony pareigūnams pasakojo, kad po trijų Krokuvoje praleistų dienų į lėktuvą jie ėjo vieni pirmųjų – kaip turintys prioritetinį laipinimą. „Buvo žmonių banga, aš buvau už kokių trijų žingsnių ir pastebėjau, kad mano žmona nukrito ant grindų, ant dešinio šono“, – pasakojo jis.

„Buvo sujudimas laiptų apačioje, kai žmonės pamatė autobusą. Ji galėjo suklupti, arba kažkas nugriuvo už jos. Nemanau, kad kada nors tiksliai žinosime, kas nutiko tos minios žmonių priekyje“, – sakė jis.

Tony Whitelaw'as pasakojo, kad eidami orlaivio link žmonės vis labiau grūdosi, ir pridūrė, kad keista, jog tokie nelaimingi atsitikimai neįvyksta dažniau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas