Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nemokamų vietų lėktuve panorusi stambi influencerė turi dar vieną reikalavimą: šį kartą užkliuvo baseinai

Apkūni nuomonės formuotoja, socialiniuose tinkluose išgarsėjusi dėl peticijos stambiems keliautojams lėktuve papildomas vietas duoti nemokamai, sugrįžo su dar vienu reikalavimu savo sudėjimo žmonėms, rašo „Daily Mail“.
Stambiai influencerei užkliuvo baseinai
Stambiai influencerei užkliuvo baseinai / Jae'lynn Chaney Instagramo paskyros / 123RF.com nuotr.

27-erių Jae'lynn Chaney paskelbė „TikTok“ vaizdo įrašą iš Havajų, kuriame teigė, kad visuose baseinuose turėtų būti įrengti turėklai, į kuriuos remiantis apkūniems žmonėms būtų lengviau išlipti iš vandens.

„Prieinamumo negalima rinktis, – vaizdo įraše sako moteris, tuo pat metu besilaikydama už turėklų ir išlipdama iš baseino. – Kuomet turėklų nėra, tiek daug žmonių neleidžiame saugiai mėgautis baseinais. Atėjo laikas užtikrinti, kad drąsiai plaukioti galėtų visi. Reikalaukime prieinamumo visiems.“

@jaebaeofficial No handrails at pools? That’s not inclusive. Demand accessibility for all. ⁣ •⁣ •⁣ •⁣ #EqualAccess #PlusSize #PlusSizeTravel #PlusSizeTravelBlogger #Fyp ♬ Not my fault sped up - Abby :)

Nuomonės formuotojos vaizdo įrašas „TikTok“ peržiūrėtas tūkstančius kartų. Tai ne pirmas kartas, kuomet J.Chaney socialiniuose tinkluose garsiai reiškia nuomonę apie tariamą diskriminaciją, su kuria susiduria stambesni keliautojai. „Influencerė“ yra sakiusi, kad atstovauti apkūniems žmonėms jai pavedė Dievas.

Anot J.Chaney, jos sudėjimo žmonės bene daugiausia problemų patiria oro uostuose. Štai neseniai ji pasidalino vaizdo įrašu iš oro uosto Čikagoje, kuriame pasakoja neva įstrigusi beeidama pro besisukančias duris.

Nuomonės formuotoja taip pat išreiškė pasipiktinimą Sietlo-Takomos oro uosto darbuotoju, kuris atsisakė ją stumti neįgaliojo vežimėlyje, nors iš tiesų vaikščioti ji gali ir pati.

Šį pavasarį daug populiarumo sulaukė J.Chaney vaizdo įrašas, kuriame ji pareikalavo, jog oro linijos stambiems keliautojams papildomas vietas duotų visiškai nemokamai.

Jaelynn Chaney „TikTok“ vaizdo įrašo akimirka/Jaelynn Chaney
Jaelynn Chaney „TikTok“ vaizdo įrašo akimirka/Jaelynn Chaney

Moters pradėta peticija, kad oro bendrovės būtų priverstos įsivesti tokią politiką, šiuo metu yra sulaukusi daugiau nei 39 tūkst. parašų.

Kalbėdama apie peticiją, J.Chaney sakė: „Mes neprašome ypatingo elgesio ar prabangių sąlygų. Tiesiog norime, kad mums užtektų vietos patogiai ir saugiai keliauti nebijant, kad būsime diskriminuojami dėl savo dydžio.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai