Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepaprasto grožio egzotiški viešbučiai, įsikūrę jūros pakrantėse

Žvarbus oras ir pilkos dienos – tai, gana įprastas lietuviškos žiemos paveikslas. Pastebite, jog vis dažniau mintimis nuklystate į svajonių atostogas, kurių metų mėgaujatės šiltu oru, saule ir smaragdine jūra? Toks, egzotiškas poilsis, gali tapti realybe. „Kelionių akademijos“ egzotinių kelionių ekspertai jums siūlo susipažinti su penkiais nepaprasto grožio viešbučiais, kurie yra įsikūręs skirtingose egzotinėse šalyse, ant jūros kranto. Puikus aptarnavimas, preciziškas interjeras ir pasakiško grožio gamtos apsuptis – tikras rojus keliautojams, trokštantiems įsimintino poilsio.
„Likuliku Lagoon Resort“ viešbučio vaizdas
„Likuliku Lagoon Resort“ viešbučio vaizdas / „Likuliku Lagoon Resort“ nuotr.

„InterContinental Danang Sun Peninsula Resort“, Vietnamas

Vietnamas – tai šalis, kurią rekomenduojame aplankyti tiems keliautojams, norintiems suderinti pažintines ekskursijas ir poilsį paplūdimyje. Pamatyti šioje šalyje tikrai yra ką: ryžių terasos, budistų šventyklos, prancūzų kolonijos pėdsakai, šurmuliuojantys miestai, didingi kalnai, pasakiški upių slėniai, išskirtinio grožio nacionaliniai parkai. Ir, žinoma, puikūs paplūdimiai. Jais siūlome pasimėgauti kelionės pabaigoje.

„InterContinental Danang Sun Peninsula Resort“ – tai išskirtinio grožio penkių žvaigždučių viešbutis, įsikūręs Danango miesto apylinkėse, jūros pakrantėje. Šis viešbutis įkurtas gana neseniai – 2012 metais, o jo teritorija užima net 37 hektarų plotą! Visas kompleksas įkurtas gamtos rezervate esančiose kalvose, kurios atsigręžusios į įlanką. Todėl, patikėkite mumis, kraštovaizdis čia išties išskirtinio grožio.

Viešbučio svečiai gali apsistoti apartamentuose, vilose ar mansardose. Visi kambariai šiuolaikiškai įrengti bei pasižymi neįtikėtina prabanga. „InterContinental Danang Sun Peninsula Resort“ teritorijoje yra trys restoranai, keli barai, SPA centras, lauko baseinas, masažo salonas, biblioteka, biliardas ir kt. Siūlomos pramogos vaikams, paviršinio nardymo pamokos suaugusiems ir dar galybė įvairiausių veiklų, pavyzdžiui, popiečio arbatėlė viešbučio svečiams, tradicinių vietnamietiškų žibintų gamybos pamokos, plaukiojimo vietnamietiškomis krepšio formos valtimis pamokos ir kt.

„InterContinental Danang Sun Peninsula Resort“ – tai viešbutis, kuriame galima mėgautis aukščiausio lygio aptarnavimu bei unikaliu Vietnamo kraštovaizdžiu. Jūs tik pažvelkite į šio viešbučio nuotraukas – neįmanoma atsispirti, tiesa?

„Likuliku Lagoon Resort“, Fidžis

Pabuvoję Raudonojo drakono šalimi vadinamame Vietname, persikelkime į Ramiajame vandenyne esančią Fidžio Salų Respubliką. Šią šalį sudaro net 322 salos, tačiau vos 106 iš jų – gyvenamos. Vienoje iš jų, Malolo saloje, įsikūręs viešbutis „Likuliku Lagoon Resort“, apie kurį ir norime jums papasakoti.

Kaip ir visi šiame sąraše esantys viešbučiai, „Likuliku Lagoon Resort“ – ant jūros kranto. Viešbučiui priklausantis paplūdimys – neeilinio grožio. Baltas smėlis, palmės ir turkio spalvos vanduo – tikrų tikriausias rojaus kampelis žemėje.

Įdomu dar ir tai, jog šis viešbutis savo svečiams siūlo pajusti autentišką Fidžio dvasią. Todėl apartamentai įrengti nedideliuose, Fidžio kultūrai būdinguose nameliuose – bure. Nors iš išorės šie nameliai atrodo kaip trobelės, viduje jie įrengti prabangiai. Žinoma, kambarių interjere yra etninių detalių.

Viešbutis savo svečiams siūlo ne tik nuostabų paplūdimį ir etninius namelius, tačiau taip pat ir pramogas. Teritorijoje yra keli baseinai (vienas iš jų panoraminis – bekraštis), SPA centras, restoranas, du barai, biblioteka, žaidimų kambariai. Teikiamos grožio paslaugos, vyksta vakariniai pasirodymai. Svečiams siūloma nardyti, buriuoti, plaukti kanojomis, žvejoti. Ideali vieta tiems, kuri nori pamiršti visus rūpesčius ir atsipalaiduoti.

„Salaya Beach Houses“, Filipinai

Pasakodami apie Fidžį minėjome, jog šią šalį sudaro 322 salos. O ar žinote, kiek salų priklauso Filipinams? Ogi daugiau nei 7000! Visos jos turi savitą charakterį ir gali pasigirti kerinčia gamta: sodriais atogrąžų miškais, kalnais, auksinio smėlio pakrantėmis bei krištolo skaidrumo jūra.

Viešbutis „Salaya Beach Houses“ įsikūręs Negroso saloje, kuri yra Filipinų centrinėje dalyje. Salos paviršius kalnuotas. Čia stūkso ugnikalniai, auga tropiniai miškai. Saloje yra ir savanos plotų. Negroso pakrantės gali pasigirti ir puikiais paplūdimiais. Būtent prie vieno iš jų ir yra „Salaya Beach Houses“ viešbutis, kuris savo svečiams siūlo apsigyventi vieno miegamojo apartamentuose arba dviejų miegamųjų mansardose. Kambariai, palyginus su prieš tai aptartais viešbučiais, – įrengti gana paprastai, tačiau juose yra viskas, ko gali prireikti puikiam poilsiui: miegamoji erdvė, svetainė, virtuvėlė, terasa ar balkonas, vonia.

Viešbutyje yra restoranas, baras, baseinas, teikiamos SPA paslaugos. „Salaya Beach Houses“ savo svečiams siūlo nardyti, plaukioti kanojomis, buriuoti, grožėtis apylinkėmis važinėjant dviračiais. Organizuojami ir pėsčiųjų žygiai. Viešbutį supa išties įspūdinga gamta, todėl manome, jog jis – tikra idiliško poilsio oazė.

„Tulia Zanzibar Unique Beach Resort“, Zanzibaras

Rytų Afrikos pakrantėje esančio Zanzibaro vardą bene labiausiai išgarsino roko legenda – Fredas Merkuris, mat šis atlikėjas čia gimė ir praleido pirmuosius savo gyvenimo metus. Visgi, šis, Tanzanijai priklausantis autonominis salynas pasižymi ir kitomis įžymybės: nuostabiu senamiesčiu, palmių giraitėmis, krištoline jūra bei balto smėlio pakrantėmis.

Didžiausioje ir labiausiai apgyvendintoje Zanzibaro saloje įsikūręs ir „Tulia Zanzibar Unique Beach Resort“ viešbutis, apie kurį norime jums papasakoti. Šis viešbutis – vakarinėje salos dalyje ant jūros kranto. Jam priklauso paplūdimys, kuris, kaip ir dauguma Zanzibaro paplūdimių, yra nepaprasto grožio. Viešbučio svečiai gali apsistoti trijų tipų kambariuose: vilose su vaizdu į jūrą, sode esančiuose vasarnamiuose arba prabangiose vilose su sūkurinėmis voniomis. Kuriuose iš šių apartamentų norėtumėte apsistoti jūs?

Teritorijoje yra restoranas, baras, SPA, baseinai, biblioteka. Siūlomos masažo bei grožio paslaugos, vyksta vakaro pramogos. Taip pat, viešbučio svečiai gali plaukioti kanojomis, nardyti, buriuoti, žvejoti, jodinėti. Norintiems susituokti paplūdimyje organizuojama ceremonija ir vakarėlis. „Tulia Zanzibar Unique Beach Resort“ – puikus viešbutis, esantis nepaprasto grožio žemės kampelyje.

„The H Resort Beau Vallon Beach“, Seišeliai

Seišeliai – tai salų valstybė, esanti Indijos vandenyne. Nepaprasto grožio balto smėlio paplūdimiai, krištolinis vanduo, kokosų palmės, laukinės orchidėjos, atogrąžų miškai – šios salos, tai tikras rojaus kampelis keliautojams, kurie nori pabėgti nuo įkyrėjusios rutinos ir atsigauti nepaprasto grožio kraštovaizdžio apsuptyje.

„The H Resort Beau Vallon Beach“ – tai prabangus, penkių žvaigždučių viešbutis, įsikūręs Mahė salos pietvakarinėje dalyje, ant vandenyno kranto. Poilsiautojams siūloma apsistoti apartamentuose arba privačiose vilose. Kambariai atitinka penkių žvaigždučių lygį: čia yra atskiros vidaus ir lauko poilsio erdvės, oro kondicionieriai, kavos aparatai, bevielis internetas. Kiekviename kambaryje yra ir plokščiaekranis televizorius, mini-baras, vonia, lietaus dušas, chalatai ir šlepetės, liukso klasės higienos priemonės, vonios telefonas ir kt. O svečiai, apsistoję vilose, gali džiaugtis ir privačiais, tik jiems priklausančiais, baseinais.

Viešbučio teritorijoje yra net 6 restoranai, SPA centras, baseinas, sauna, grožio salonas, masažo kabinetas, biblioteka, teniso kortai, stalo teniso stalai. Vyksta jogos užsiėmimai, vakaro pramogos, o už papildomą mokestį siūloma nardyti, buriuoti, žvejoti ir kt. O kur dar nepaprasto grožio, viešbučiui priklausantis, paplūdimys bei tolumoje stūksantys kalnai. Išskirtinio grožio gamta, puiku klimatas ir aukštas aptarnavimo lygis – kas gali būti geriau, tiesa?

Kelionių akademija – ieškantiems egzotinių kelionių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai