Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nuo 73 tūkst. dolerių kainuojantys bilietai į kruizą iššluoti akimirksniu: už ką tiek mokama?

Tereikėjo mažiau nei trijų valandų, kad būtų išpirkti visi bilietai į įspūdingą kruizą aplink pasaulį, kurie atsiėjo ir 200 tūkst. dolerių.
Nuo 73 tūkst. dolerių kainuojantys bilietai į kruizą aplink pasaulį iššluoti akimirksniu
Nuo 73 tūkst. dolerių kainuojantys bilietai į kruizą aplink pasaulį iššluoti akimirksniu

„Regent Seven Seas Cruises“ 2024 m. sausio 6 d. su laivu „Seven Seas Mariner“ išplauks į kruizą aplink pasaulį. Kelionė truks 132 naktis, bus aplankyti 66 uostai 31-oje šalyje.

Keleiviai lankysis Centrinėje Amerikoje, JAV vakarinėje pakrantėje, Havajuose, pietinėse Ramiojo vandenyno salose, Australijoje, Naujojoje Zelandijoje, pietryčių Azijoje, Indijoje, Artimuosiuose Rytuose, Viduržemio jūroje, Bermuduose. Iš viso bus net 442 ekskursijos.

Nors laivas išplauks tik 2024 m., vos paskelbus bilietų pardavimus, jie buvo iššluoti per mažiau nei tris valandas. Pigiausieji kainavo 73,5 tūkst. JAV dolerių, o už brangiausius teko pakloti ir 200 tūkst. dolerių. Skelbiama, kad buvo pasiektas bendrovės bilietų pardavimo rekordas.

„Regent Seven Seas Cruises“ vadovas Jasonas Montague sakė, kad matomas labai išaugęs naujų klientų susidomėjimas – tokių, kurie dar iki šiol nė karto nebuvo keliavę su šia kruizine kompanija.

„Su ilgesniu nei tikėtasi laukiančiųjų sąrašu matėme, kad 2024 Pasaulinis kruizas bus populiarus, bet toks įspūdingas rezultatas pranoko visus mūsų lūkesčius, – sakė bendrovės vadovas. – Mūsų svečiams šis kruizas yra gerokai daugiau nei tiesiog atostogos laive – tai grįžimas į normalumą.“

„Seven Seas Mariner“ vadinamas pirmuoju pasaulyje prabangiu kruiziniu laivu, kuriame visos kajutės - iš kelių kambarių, su balkonais.

Įsigiję prabangiausią variantą svečiai galės mėgautis tikra prabanga - dviejų miegamųjų ir dviejų vonios kambarių numeriu, asmeninio liokajaus paslaugomis, kajutes puoš krištolinis sietynas.

Laive bus ir keturi prabangūs restoranai, kur bus galima skanauti gurmaniškų prancūzų, italų virtuvių, griliaus patiekalų.

Vargu, ar teks nuobodžiauti tokioje kelionėje. Baseinai, sporto centras, kino teatras, biblioteka ir begalė renginių...

Iš viso į kelionę galės leistis 700 keleivių, juos aptarnaus 445 įgulos nariai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas