Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
07 17

„Ši šalis pakišo kiaulę lietuviams“: striptizo bare sulaukė akibrokšto

Mano vieni draugeliai neseniai viešėjo Austrijoje. Esate buvę? Ar patiko? Aš pats esu joje buvęs dukart, sykį sostinėje Vienoje ir sykį nelabai žymiame Graco mieste. Man tada viskas atrodė normaliai, bet kiek vėliau, kai ta šalis Lietuvai pakišo kiaulę, mano požiūris į Austriją labai suprastėjo, o pasigilinus dar giliau, tapo išvis neigiamu, todėl nusprendžiau daugiau joje nesilankyti. Kas atsitiko? Tuoj paaiškinsiu. Prie to paties ištransliuosiu ir savo čia paminėtų draugelių nuotykius Vienoje, po kurių, spėju, jie į Austriją taip pat nebegrįš.
Kelionė į Austriją
Kelionė į Austriją / 15min fotomontažas

Štai visai neseniai užtikau žinutę, kad Vienoje yra įsikūręs didžiausias rusų šnipų tinklas Europoje. Tas mane itin nustebino ir nuvylė, nes šiais karo laikais normalios valstybės po truputį išsiunčia jose dirbančius ir diplomatų pareigomis besidengiančius rusų šnipus, o štai Vienoje tokių „diplomatų“ skaičius per du metus padidėjo apie pusantro karto – maždaug nuo 300–400 iki 500.

Todėl dabar Viena yra tapusi rusų šnipų Europoje koordinavimo centru, per kurį yra vykdoma diversijų organizacinė veikla. Trumpai tariant, Europos širdyje mes turime valstybę, kurioje dirbantys piktadariai kenkia kitoms ES ir NATO šalims.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas