Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Orgijų sala“ – šiurpi vieta Europoje, kurioje sekso vakarėliai baigėsi siaubinga žmogžudyste

Apleista Italijos sala turi slaptą praeitį, kupiną orgijų, prabangių sekso vakarėlių, žmogžudysčių ir savižudybių, rašoma „The Mirror“.
„Orgijų sala“ – šiurpi vieta Europoje, kurioje sekso vakarėliai baigėsi siaubinga žmogžudyste
„Orgijų sala“ – šiurpi vieta Europoje, kurioje sekso vakarėliai baigėsi siaubinga žmogžudyste / Vida Press / Shutterstock nuotr.

Zanonės sala, esanti prie vakarinės Italijos pakrantės tarp Neapolio ir Romos, turi tamsią istoriją. Saloje yra tik vienas nelegaliai pastatytas dvaras, kuriame iki 1970 m. gyveno aristokratas Casatis Stampa ir jo žmona Anna Fallarino.

Buvęs žvejys Giorgio Aniello papasakojo apie didžiulę, o dabar apleistą vilą ant uolos viršūnės, iš kurios atsiveria vaizdas į Tirėnų jūrą.

Jis CNN sakė: „Matote tą baltą vilą ten, aukštai viršuje, ten markizas Casatis Stampa rengdavo prabangius sekso vakarėlius“.

Shutterstock nuotr. / Seksas
Shutterstock nuotr. / Seksas

Dabar Giogio, pasiskelbęs gidu, turistų grupes plukdo laivu į salą. Jis ne tik pasakoja apie salos gamtos grožį, bet ir nešvarią markizo ir jo žmonos aktorės istoriją.

„Jis buvo ištvirkęs vyras, vujaristas, kuriam patiko stebėti ir fotografuoti, kaip jo žmona žvaigždė ištvirkauja užsiimdama seksu su kitais jaunesniais vaikinais, – sakė jis.

– Vieną dieną jam nusibodo tas triūsas, jis nušovė du meilužius ir nusižudė.“

Shutterstock nuotr. / Zanonės sala
Shutterstock nuotr. / Zanonės sala

Pasak gandų, viloje taip pat buvo įrengtas „paslėpto veidrodžio kambarys“, kuriame buvo galima šnipinėti intymius sekso seansus.

Buvęs prižiūrėtojas Salvatore Pagano sakė, kad svečiai daug gėrė ir dažnai būdavo pastebimi besimaudantys daugybėje romėnų baseinų. S.Pagano pridūrė: „Vila buvo karšta reaktyvinių lėktuvų draugijos susitikimų vieta. Čia buvo beprotiška“.

Vieną dieną jam nusibodo tas triūsas, jis nušovė du meilužius ir nusižudė.

Skandalingoji pora buvo gerai žinoma netoliese esančios Poncos salos gyventojams, tačiau tuomet niekas apie tai garsiai nekalbėjo, nors ši sala buvo praminta „sekso vakarėlių sala“.

Septintajame dešimtmetyje Italijos laikraščiai skubėjo paskelbti poros mirties detales, remdamiesi ištraukomis iš markizo „žaliojo aksomo dienoraščio“, kuriame jis išsamiai rašė apie žmonos pasimatymus su kitais vyrais. Jie taip pat pasirinko daugiau nei 1500 Anos ir kitų asmenų nuotraukų, kuriose buvo užrakintos markizo rašomojo stalo stalčiuje.

Dabar kelionių į salą metu galima susipažinti su įdomiomis žiniomis apie markizą ir jo tamsią praeitį, o lankytojai gali išsimaudyti tame pačiame baseine, kuriame Anna maudydavosi su savo meilužiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne