Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 21

Paplūdimyje nuogai išsirengusi rusakalbė lietuviui įvarė šoką: netrukus prisistatė ir pareigūnai

Norėdami pagaudyti nueinančią vasarą, praeitą savaitgalį nusigrūdome į Palangą. Ir nors šeštadienis jau buvo pobjauris, penktadienis dar buvo gana šiltas, o jūros vanduo siekė net 19 laipsnių. Puikiai išsimaudžiau, todėl savo lietuviškos vasaros jūros maudynių sezoną laikau uždarytu korektiškai ir širdyje yra ramu. Žinau, žinau, niekam nepatinka, kai kitiems yra ramu, todėl iškart informuoju, kad ne viskas praėjo tik ramiai – viena moteris privertė truputį pasinervinti. Ta moteris buvo ne mano, dėl ko buvo dar apmaudžiau, nes – kodėl aš turiu jaudintis dėl svetimų moterų? Lyg savo problemų neturėčiau. O viskas buvo taip...
Vaido Mikaičio atostogos Meksikoje
Vaido Mikaičio atostogos Meksikoje / Vaido Mikaičio nuotr. / „15min“ fotomontažas

Lietuvos vasaros sostinėje viešėjome su nemaža kompanija. O kai būna daug liaudies, natūraliai atsiranda ir visokių durnų pasiūlymų, nes kiekvienas ateina su savo pomėgiais ar poreikiais. O jei dar alkoholis yra įtraukiamas... Taigi, mūsų kompanijoje atsirado frakcija, kuri per dieną šventusi, vėlai vakare nusprendė savo šventę pratęsti prie jūros.

Oras jau buvo pagedęs, pūtė nemenkas vėjas, šonu purškė dulksna ir buvo visai nešilta. Tačiau kompanija buvo pakankamai įšilusi iš vidaus, tad jiems viskas atrodė normalu, o ir šiaip nieko nėra nuostabaus, kai žmonės iš didžiosios Lietuvos, nepaisant oro ar paros meto, užsigeidžia pasibūti prie jūros.

Kompanija buvo pakankamai įšilusi iš vidaus, tad jiems viskas atrodė normalu.

Bet vienai kompanijos moteriškei tik pabuvimo neužteko, ji pareiškė pageidavimą išsimaudyti. Kananavičiene (pavardė nekeista, tad visiems Lietuvos Kananavičiams siūlau pasidomėti, ar jų žmonos penktadienio vakarą tikrai buvo ten, kur sakė, kad bus), nebenusišnekėk, pažiūrėk, kokios bangos, tamsu jau, imsi skęsti ir niekas net nepastebės, kad nuskendai, ėmėme ją atkalbinėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas