Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Plungė įžiebė eglutę, skirtą Lietuvos šimtmečiui

Plungė prisijungė prie kitų šalies mietų ir gražiausių metų švenčių laukia pasidabinusi – Senamiesčio aikštėje penktadienio pavakarę sužibo kalėdinė žaliaskarė. Šiemet savo apdarais ji įprasmina svarbią datą – Lietuvos valstybės šimtmetį.
Plungės rajono eglutė
Plungės rajono eglutė / Sauliaus Narkaus/„Plungė“ nuotr.

Atėjusieji į Kalėdinės eglės įžiebimo šventę klausėsi teatralizuoto koncerto „Kalėdų Senelio belaukiant“. Programoje dalyvavo studija „Svirplys“ ir šou grupė „Trys draugai“.

„Nuotaikingos dainos, graži muzika ir šmaikštūs renginio vedėjai neleido plungiškiams nuobodžiauti, kvietė kartu pašokti, patrepsėti, padainuoti ir taip sulaukti į Plungę atvykstančio Kalėdų Senelio. Ir jis tikrai pasirodė. Atvažiavo į aikštę lydimas Žiemos ir Snieguolių ir per laimingų, susižavėjusių vaikų būrį sunkiai skynėsi kelią iki scenos“, – praneša Plungės rajono savivaldybė.

„Prisiminkime vaikystę, suspauskime stebuklą rankoje ir meskime jį į eglutę“, – kvietė Kalėdų Senelis. Ir stebuklas įvyko – Senamiesčio aikštėje sužibo gražuolė eglė.

Sauliaus Narkaus/„Plungė“ nuotr./Plungės rajono eglutė
Sauliaus Narkaus/„Plungė“ nuotr./Plungės rajono eglutė

„Linkiu jums gerų Kalėdų, gerų Naujųjų metų, kad jūsų šeimose būtų ramybė, kad turėtumėte daugiau džiaugsmo ir nedaug liūdesio, kad Kalėdų šventės būtų pačios gražiausios“, – susirinkusiems linkėjo rajono savivaldybės meras Audrius Klišonis. „Noriu palinkėti, kad su eglute uždegtume ir savo širdis, kad artėjančios šventės suteiktų džiaugsmo ir tikėjimo, kad viskas bus geriau“, – prie sveikinimų prisidėjo ir savivaldybės tarybos narys Liudas Skierus.

Eglutės įžiebimo šventę vainikavo fejerverkai, kalėdinis lazerių šou, koncertavo ir grupė E.G.O.

Šventę organizavo Plungės kultūros centras, Plungės miesto seniūnija ir Plungės rajono savivaldybė. Naujametinės miesto papuošimo dekoracijos savivaldybei atsiėjo 5,5 tūkst. eurų be PVM.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento