Poilsis prie Egėjo jūros – viso labo už 50 eurų

15min.lt kiekvieną savaitę pateikia pigių skrydžių iš Lietuvos pasiūlymus iki 100 eurų, tačiau šiandien padarėme išimtį ir pasirinkome Varšuvą.
salonikai1
Salonikai / 123rf.com nuotr./ 15min montažas

Ir ne veltui. Iš čia spalio 17 dieną nuskristi į šiaurinėje Graikijos dalyje įsikūrusius Salonikus galima vos už 24,6 euro bei už tiek pat spalio 27 dieną sugrįžti atgal.

Pasiekti Varšuvą autobusu nėra sudėtinga. „Lux Express“, „Ecolines“ bei „Eurolines“ autobusų kompanijos veža į Lenkijos sostinę, tad konkuruodami šie vežėjai siūlo daugybę akcijų. Esu beveik garantuotas, jog kažkuris vežėjas pasiūlys akciją ir Varšuvą pasieksite už 5 eurus ar mažiau (įprastinė kelionės kaina apie 16 eurų).

Nakvynės kainos Graikijoje „nesikandžioja“, kadangi spalį aktyvusis turistinis sezonas jau bus pasibaigęs. Todėl tuo metu dviem žmonėms 10 naktų apsistoti Salonikų centre bus galima vos už 220 eurų. Kas reiškia, jog vienam asmeniui viena naktis atsieitų tik 11 eurų.

Pigių nakvynių galima rasti ir puslapyje „Airbnb.com“. Jeigu dar nesate jame užsiregistravę, tuomet tai padaryti galite paspaudę čia ir taip gauti dar 20 JAV dolerių savo pirmai kelionei.

Žinoma, nerekomenduojame užsibūti tik Salonikuose, kadangi šalia yra ir kitų nuostabių vietų. Per 10 dienų tikrai spėtumėte aplankyti bei pailsėti Kalitėjos, Vourvourou, Afitos, Nea Potidea, Ouranoupoli, Chanioti bei N.Marmaro kurortuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento