Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pora, neturėjusi skrydžio bilieto savo kūdikiui, jį paliko prie oro uosto registracijos langelio

Izraelio Tel Avivo oro uoste pora prie registracijos langelio paliko savo kūdikį, kai čia atvyko be skrydžio bilieto vaikui, rašoma CNN.
Tel Avivo oro uoste pora prie registracijos langelio paliko savo kūdikį
Tel Avivo oro uoste pora prie registracijos langelio paliko savo kūdikį / 123RF.com nuotr.

Pora, kurios tapatybė nenustatyta, antradienį su kūdikiu registravosi į „Ryanair“ skrydį iš Ben Guriono tarptautinio oro uosto į Briuselį Belgijoje.

Paaiškėjo, kad kūdikis neturėjo bilieto, ir pora išvyko į skrydį – palikusi vaiką prie oro linijų bendrovės registracijos langelio.

Šis klausimas perduotas policijai, CNN elektroniniu paštu pranešė „Ryanair“ atstovė spaudai.

Ji sakė: „Šie keleiviai, keliaujantys iš Tel Avivo į Briuselį (sausio 31 d.), atvyko prie registracijos be skrydžio rezervacijos savo kūdikiui. Tuomet jie nuėjo į saugumo tarnybą, palikdami kūdikį prie registracijos.

Ben Guriono oro uosto registracijos agentas susisiekė su oro uosto saugumo tarnyba, kuri susigrąžino šiuos keleivius, ir dabar tai yra vietos policijos reikalas.“

„Ryanair“ svetainėje rašoma, kad „kūdikius galima įtraukti į skrydžio rezervaciją užsakymą atliekant internetu“. Planuojant keliauti su kūdikiu, svetainėje pasirodo iššokantis pranešimas, kuriame nurodoma, kad už kiekvieną skrydį į vieną pusę, kai kūdikis sėdi ant suaugusiojo kelių, taikomas 25 eurų mokestis (arba jo ekvivalentas vietos valiuta). Jei suaugusieji nori, kad kūdikis būtų vežamas su automobiline kėdute, už sėdynę reikia mokėti atskirai.

123rf.com nuotr. / Ben Guriono tarptautiniame oro uoste
123rf.com nuotr. / Ben Guriono tarptautiniame oro uoste

Izraelio oro uostų administracija patvirtino šį epizodą CNN ir pranešime nurodė:

„Pora ir kūdikis su Belgijos pasais atvyko į skrydį 1-ajame terminale be bilieto kūdikiui. Be to, pora į skrydį atvyko pavėlavusi, kai skrydžio registracija buvo uždaryta. Pora paliko kūdikio kėdutę su kūdikiu ir bėgo link 1-ojo terminalo saugumo patikros, bandydama pasiekti įlaipinimo į skrydį vartus“.

Izraelio policijos atstovas spaudai CNN telefonu sakė, kad, atrodo, reikalas buvo išspręstas, kai policija atvyko į įvykio vietą. Jis teigė: „Kūdikis buvo su tėvais ir daugiau jokių tyrimų nėra.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas