Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Porto Santas – puiki sala kolekcionuojantiems atokius pasaulio kampelius

Madeiros mažoji sesuo Porto Santas – puiki sala kolekcionuojantiems atokius pasaulio kampelius. 42 kv. km dydžio žemės lopinėlyje tegyvena 5,5 tūkst. žmonių ir visi jie pasiruošę sukurti jums puikias atostogas Atlanto vandenyno platybėse iškilusioje salelėje. Vietiniai juokauja, kad ši sala yra „vienas didelis paplūdimys su trupučiu žemės“.
Porto Santo Stefano
Porto Santo / 123rf.com

Informaciją parengė viešbučių rezervavimo sistemos „Travel On Spot“ specialistai. Daugiau apie keliones sužinokite čia.

Lygioje salos teritorijoje įrengti golfo laukai, teniso kortai, veikia puikūs viešbučiai, lankytojus lepina nuostabus klimatas, gražus 9 km paplūdimys ir uolėtų pakrančių vaizdai. Į salą galima keliauti ne tik keltais, tai trunka 2,5 valandos, bet ir lėktuvais. Iš Madeiros į Porto Santo oro uostą nuskrisite per 15 minučių. Čia turistai atskrenda ir tiesiai iš žemyninės Europos dalies.

123rf.com/Porto Santo sala
123rf.com/Porto Santo sala

Nors Porto Santo bendruomenė ir maža, salos sostinėje Vila Baleiroje veikia mokyklos, sveikatos priežiūros centras, policijos būstinė, bažnyčios, kongresų centras, muziejus, prekybos centrai, barai ir restoranai.

Saloje pirmiausia mėgsta rinktis golfo ir vandens sporto šakų mėgėjai, nardytojai, ramybę ras nuo miesto šurmulio bėgantys poilsiautojai, puikiai jausis didelių karščių nepakeliantys keliautojai. Mėgstantys vaikščioti turistai per tris keturias valandas nesunkiai gali nueiti nuo vieno salos galo iki kito, dažnas saloje pajodinėja žirgais.

123rf.com/Golfo laukai
123rf.com/Golfo laukai

Vėjų gairinamos uolos, auksiniai paplūdimiai, viešbučiai ir SPA centrai, malonus klimatas – tai vieta jūsų Robinzono Kruzo atostogoms su patogumais.

123rf.com/Porto Santas
123rf.com/Porto Santas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento