Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pradėtas bilietų pardavimas į visus 10 „Air Baltic“ Gran Kanarijos maršrutų

Latvijos oro linijų bendrovė „Air Baltic“ praneša, kad nuo šiandien galima įsigyti bilietus visais 10 Gran Kanarijos (Kanarų salos, Ispanija) maršrutų, rašoma bendrovės pranešime spaudai.
Gran Kanarija, Ispanija
Gran Kanarija, Ispanija / 123RF.com nuotr.

Kaip jau skelbta, artėjančiam žiemos sezonui, kuris prasidės 2023 m. spalio pabaigoje, bendrovė Gran Kanarijoje atidarys sezoninę bazę. Žiemą Gran Kanarijos oro uoste bazuosis du aviakompanijos orlaiviai „Airbus A220-300“, kurie aptarnaus 10 naujų tiesioginių maršrutų. Jų bilietus jau galima užsisakyti pagrindiniame bendrovės tinklalapyje.

„Air Baltic“, Gran Kanarijoje bazuodama du orlaivius, įgyvendina savo strategiją, kuria siekiama optimizuoti įgulų rotacijos efektyvumą ir maksimaliai išnaudoti orlaivius, nes juos galima nukreipti į maršrutus per jau esamas oro linijų bendrovės bazes bei aptarnaujamus miestus.

Šis sprendimas neturės jokios įtakos „Air Baltic“ žiemos tvarkaraščiui, planams ir bendrai veiklai iš Vilniaus, Rygos, Talino ir Tamperės.

123rf.com nuotr. / Gran Kanarija
123rf.com nuotr. / Gran Kanarija

Sezoninis pasiūlymas taip pat papildys šiuo metu „Air Baltic“ siūlomus skrydžius į Kanarų salas, nes artėjantį žiemos sezoną oro linijų bendrovė ir toliau vykdys tiesioginius skrydžius į Tenerifę iš savo keturių pagrindinių bazių.

Be praėjusiais metais pradėtų tiesioginių skrydžių iš Rygos į Las Palmasą, „Air Baltic“ nuo šiol oro uostą sujungs su devyniomis naujomis kryptimis Šiaurės Europoje.

Naujaisiais maršrutais bendrovė skraidins „Airbus A220-300“ orlaiviais, kuriuose bus siūlomos verslo ir ekonominė klasės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas