Žiūrėkite

15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos

Prancūzija skelbia naujas taisykles atvykstantiems iš Britanijos

Žmonės, atvykstantys į Prancūziją iš Jungtinės Karalystės, privalės izoliuotis, siekiant išvengti pandeminio koronaviruso, ypač jo indiškosios atmainos plitimo, trečiadienį pranešė vyriausybės atstovas Gabrielis Attalis.
Jungtinės Karalystės oro uoste
Jungtinės Karalystės oro uoste / Tim Ireland/Xinhua via ZUMA Press/Scanpix nuotr.

Po savaitinio vyriausybės posėdžio G.Attalis žurnalistams sakė, kad išsamesnių detalių apie naująją tvarką bus paskelbta ateinančiomis valandomis.

Atstovas priminė, kad Vokietija jau anksčiau įvedė papildomų suvaržymų iš Britanijos atvykstantiems asmenims, tad „Prancūzija imsis panašių priemonių“.

Reikalavimas izoliuotis šiuo metu galioja asmenims, atvykstantiems į Prancūziją iš Brazilijos, Indijos, Argentinos, Čilės, Pietų Afrikos, Kolumbijos, Urugvajaus, Kosta Rikos, Bahreino, Turkijos, Bangladešo, Šri Lankos, Pakistano, Nepalo, Jungtinių Arabų Emyratų ir Kataro.

Naujas koronaviruso variantas, pirmąsyk nustatytas Indijoje, dabar yra oficialiai aptiktas 53 teritorijose, rodo anksčiau trečiadienį paskelbta Pasaulio sveikatos organizacijos ataskaita.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas