Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Purpsintis šuo skrydį pavertė kančia: 13 val. dvoką uostę keleiviai ėmėsi drastiškų priemonių

Gill ir Warrenas Pressai dėl tariamai orą gadinusio šuns, kuris dėl smarvės sugadino jų tolimą skrydį iš Paryžiaus į Singapūrą, į teismą padavė oro linijų bendrovę „Singapore Airlines“, rašoma „Daily Star“.
Pora 13 valandų lėktuve kentė svetimo šuns purpsėjimą
Pora 13 valandų lėktuve kentė svetimo šuns purpsėjimą / 123RF.com nuotr.

Pora oro linijų bendrovę padavė į teismą dėl orą gadinusio šuns, kuris, jų teigimu, sugadino jų tolimą skrydį, nes trukdė savo užpakaline dalimi.

Gill ir Warrenas Pressai reikalauja grąžinti pinigus po to, kai jų 13 valandų trukmės skrydį iš Paryžiaus į Singapūrą esą trikdė skrendantis šuo.

Oro bendrovė „Singapore Airlines“ dabar bylinėjasi su Pressų pora, kuri tvirtina, kad šuo visą kelionę šalia jų aukščiausios ekonominės klasės sėdynių „šnypštė“ ir „gadino orą“.

Įsiutusi pora sako, kad jie buvo užregistruoti šalia keleivio, kuriam reikėjo emocinės paramos šuns – gyvūno, kuris nenustojo gadinti oro būdamas 30 000 pėdų aukštyje.

Gill „Stuff“ sakė: „Maniau, kad tai mano vyro telefonas, bet pažvelgėme žemyn ir supratome, kad tai buvo šuo. Pasakiau, kad aš nenoriu, kad jis šalia mūsų sėdėtų visą kelionę“.

Netrukus buvo pradėta aiškintis dėl jų vietų perkėlimo, tačiau pora turėjo sumažinti savo vietų skaičių, o to jie daryti nenorėjo.

123RF.com nuotr. / Skrydis lėktuvu
123RF.com nuotr. / Skrydis lėktuvu

Vietoj to jie tai ištvėrė ir dabar tvirtina, kad šuns oro gadinimas buvo nepakeliamas, o Warrenas kovojo dėl vietos kojoms.

Šuo, kuris, poros teigimu, patogiai įsitaisė praėjimo take, ėmė gausiai loti, o Gill iškeikė šeimininką dėl šuns laikymo.

Ji sakė, kad savininkas „ten negalėjo laikyti šuns, nes pro taką negalėjo pravažiuoti vežimėliai, todėl šuo turėjo eiti toliau, o tai reiškė, kad jo galva buvo po mano vyro kojomis“.

Po antrojo skundo skrydžio personalui pora buvo perkelta į ekonominės klasės priekį, kurį atlaisvino lėktuvo įgulos nariai.

Jie tai ištvėrė ir dabar tvirtina, kad šuns oro gadinimas buvo nepakeliamas.

Po kelių savaičių skundų Gill teigia, kad vienintelis dalykas, kurio jie sulaukė, buvo 95 svarų sterlingų (apie 111 eurų) vertės kelionės kuponas, kurio, pasak jų, nepakanka už patirtus nepatogumus.

„Singapore Airlines“ atstovas spaudai sakė: „Singapore Airlines“ stengiasi pranešti klientams, kurie gali sėdėti šalia šuns pagalbininko, prieš įlipdami į lėktuvą.

123RF.com nuotr. / Šuo
123RF.com nuotr. / Šuo

Nuoširdžiai atsiprašome, kad šiuo atveju to nepadarėme, ir kartu su oro uostų komandomis stengsimės užtikrinti, kad ateityje tokių klaidų nepasitaikytų.

„Singapore Airlines“ padės persodinti keleivius, sėdinčius šalia šuns vedlio, jei tik bus vietos“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas