Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Seksu lėktuvo tualete užsiiminėjusi pora ne juokais prisidirbo: po skrydžio juos išvežė policija

Du „EasyJet“ keleivius Ibisoje išvežė policija po to, kai skrydžio metu jie buvo užfiksuoti užsiiminėjantys seksu lėktuvo tualete, rašoma „Daily Mail“. Pašėlusią porą tualete aptiko lėktuvo įgulos narys.
Seksu lėktuvo tualete užsiiminėjusi pora ne juokais prisidirbo
Seksu lėktuvo tualete užsiiminėjusi pora ne juokais prisidirbo / 123RF.com nuotr. / Vaizdo įrašo akimirka

Vaizdo įraše matyti, kaip keleiviai džiūgauja ir šaukia, kai „EasyJet“ darbuotojas atvėrė tualeto duris.

Tačiau filmuota medžiaga iš Lutono rodo, kad pora nebuvo nusiteikusi anksti sustoti, o vyras vėl greitai uždarė duris, kad galėtų prisijungti prie vadinamojo „Mile High Club“ (angliškas slengas, reiškiantis žmones, kurie turėjo lytinių santykių lėktuve skrydžio metu).

„EasyJet“ atstovas spaudai „MailOnline“ sakė, kad į Ispanijos vakarėlių salą atskridusį lėktuvą pasitiko policija.

Ant galinių sėdynių sėdintiems keleiviams, kurie stebėjo situaciją, atrodė, kad tai, kas vyksta, yra juokinga, ir jie stebėjo tai atvira burna. Buvo girdėti, kaip viena moteris šaukė: „O, Dieve mano“, o paskui paklausė draugės, ar ji nufilmavo tai, kas įvyko.

Tačiau keleivių salono įgulos narys atrodė nežinantis, kaip reaguoti, ir klipe buvo matyti, kaip jis, užfiksavęs porą per veiksmą, rankas laikėsi už galvos.

Vaizdo įrašu buvo plačiai dalijamasi socialinėje žiniasklaidoje, o vienas naudotojas juokavo: „Ryanair“ imtų papildomą mokestį“. Kitas pridūrė: „Tikiuosi, kad tai nebuvo pilotas“.

„EasyJet“ atstovė spaudai teigė: „Galime patvirtinti, kad rugsėjo 8 d. dėl dviejų keleivių elgesio iš Lutono į Ibisą skridusį lėktuvą pasitiko policija“.

Poros tapatybė nežinoma, taip pat nepatvirtinta, ar Ibisoje buvo atlikti kokie nors areštai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite
15min naujienlaiškius