Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Siūlo 900 Eur į rankas, maistą, kvalifikacijos nereikia – o norinčių dirbti nėra

Liepkalnio slidinėjimo centras ketvirtadienį jau pradėjo sezoną. Geros žinios lankytojams – bilietai šį sezoną atpigo. Tik centras skundžiasi negalintis paleisti veikti tiek keltuvų, kiek nori. Tiesiog nėra dirbančių, nors siūlomos ir visai neblogos sąlygos ypatingų žinių nereikalaujančiam darbui.
Liepkalnio slidinėjimo trasa
Liepkalnio slidinėjimo trasa / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pirmosiomis dienomis, pasak slidinėjimo centro vadovo Artūro Bielskaus, anšlago dar nebuvo, bet vakarais jau prisirenka žiemos sporto gerbėjų. Orai kiek atšilo, bet A.Bielskus ramina, kad slidinėti tikrai galima.

„Aš abejoju, kad pas mus lis. Taip visad būna tokiais orais – kai mieste lyja, pas mus sninga. O sniego turim labai storą sluoksnį, jis neištirps iki pavasario“, – 15min sakė jis.

Degalų ir maisto prekių kainų augimo akivaizdoje džiugi žinia slidininkams turėtų būti ta, kad šį sezoną Liepkalnyje slidinėti yra pigiau nei praėjusį – valandos kaina prasideda nuo 14 Eur.

Kodėl? Didžiąją dalį praėjusio sezono slidinėjimo centrai negalėjo veikti dėl paskelbto griežto karantino Lietuvoje. Jiems buvo leista atsidaryti tik vasario mėnesį, bet reikėjo riboti lankytojų srautus, nors paklausa buvo milžiniška.

„Tuomet šiek tiek pakėlėme kainas – galėjo slidinėti labai ribotas žmonių skaičius, o mums irgi kažkaip reikėjo išsilaikyti, išgyventi. O dabar bilietus atpiginom“, – aiškino A.Bielskus.

Šį sezoną Liepkalnyje slidinėti yra pigiau nei praėjusį – valandos kaina prasideda nuo 14 Eur.

Šį sezoną jis sakė naujų ribojimų jau nebesibaiminantis. „Žiemos pabaigoje išsikovojom, kad mums leistų atsidaryti kone pirmiems iš visų verslų. Vyriausybė, ačiū Dievui, įsiklausė. Didžiausia padėka – ministrei Aušrinei Armonaitei, kad ji logiškai įvertino situaciją – jog mes galim dirbti, taigi bent mėnesį leido padirbti. Aš manau, kad jeigu ir dabar būtų kokie ribojimai, tai tikiuosi, kad mus paskutinius ribos. Juk vis tiek veikla vyksta lauke“, – kalbėjo slidinėjimo centro vadovas.

Vertinti praėjusio sezono nuostolių jis dar sakė negalintis – finansiniai metai dar nesibaigė.

Bet vadovui galva plyšta nuo kitos problemos – sezoninių darbuotojų trūkumo, dėl ko, pavyzdžiui, negali veikti visi keltuvai. „Tragiška situacija yra“, – pripažino jis 15min.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas