Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Skrydžių palydovė atskleidė bjaurią tiesą apie lėktuvo tualetus ir atsakė, kodėl stengiasi jais nesinaudoti

Skrydžio palydovė pasidalijo bjauria priežastimi, kodėl ji „stengiasi vengti“ naudotis lėktuvo tualetu.
Lėktuvo tualetas
Lėktuvo tualetas / 123RF.com nuotr.

Kaip teigiama „Daily Mail“, 33 m. oro linijų darbuotoja klausimų ir atsakymų sesiją surengė „Reddit“ platformoje, kur žmonėms atsakė į rūpimus klausimus apie keliones lėktuvu.

Paklausta, ar tikrai lėktuvai nešvarūs ir kokie reikalai su tualeto zona, ji atsakė: „Lėktuvai nešvarūs. Jie jų nedezinfekuoja. Tualetai tik greitai nuvalomi šluoste tarp skrydžių“.

Kitas smalsus „Reddit“ vartotojas jos paklausė: „Ar jūs turite naudotis tais pačiais tualetais kaip ir keleiviai? Nemanau, kad kada nors mačiau, jog skrydžio palydovė naudotųsi tualetu“.

Skrydžio palydovė atvirai atsakė: „Taip, mes tai darome. Dauguma iš mūsų stengiasi ten neiti, jei tik įmanoma.

Ir ji turi pagrindo pasibaisėti mintimi apie naudojimąsi tualetu, nes, pasak „Forbes“, „ant lėktuvo tualeto nuleidimo mygtuko buvo 265 bakterijų kolonijas sudarantys vienetai (CFU) viename kvadratiniame colyje“.

Nepaisant prielaidų, kad tualetas yra viena nehigieniškiausių lėktuvo vietų, yra ir kitų vietų, kurios stebina didesniu nešvarumu. Pavyzdžiui, atlošiami sėdynių padėklai yra pirmoje vietoje pagal savo nešvarumą.

Toliau vardijamos kitos nešvariausios vietos ir tai yra galvos atramos, sėdynės atlošo kišenės, tualeto užraktai, vonios kambariai, sėdynių paviršiai, žurnalai, virš galvos esančios ventiliacijos angos, saugos diržų sagtys, vidaus sienos, ekranai, porankiai, grindys.

Ekspertai rekomenduoja nuvalyti stalus su antibakterinėmis servetėlėmis prieš valgant nuo jų. Jie taip pat patarė žmonėms pasiimti savo antklodes. Be to, nepamirškite šalia turėti rankų dezinfekavimo priemonės – ji keliaujant tikrai pravers.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi