Sportas gyvai

Skrydžių palydovė atskleidė, kodėl ji po viešbučio lova visada numeta vandens buteliuką

Nyderlandų oro linijų bendrovės KLM keleivių salono įgulos narė Esther tvirtina, kad apsistojusi viešbutyje visada po lova pakiša vandens butelį, kad įsitikintų, jog jos kambaryje niekas nesislapsto, rašoma „Daily Star“.
Skrydžių palydovė atskleidė, kodėl ji po viešbučio lova visada numeta vandens buteliuką
Skrydžių palydovė atskleidė, kodėl ji po viešbučio lova visada numeta vandens buteliuką / 123RF.com nuotr. / @esthersturrus „TikTok“ vaizdo įrašo akimirka

Poilsiautojai dažnai turi savų gudrybių, kurios padeda jiems patogiai jaustis atostogaujant, tačiau skrydžių palydovai kelionių reikalus išmano ypač gerai. Daugelis lėktuvo įgulos narių laikosi konkrečių saugumo procedūrų, kai registruojasi bet kuriame viešbutyje.

Kai kuriems turistams gali atrodyti, kad jų patarimai yra pertekliniai, tačiau skrydžių palydovams, kurie viešbučiuose apsistoja kas savaitę ar dažniau, verčiau būti saugiems, nei gailėtis! Vadovaudamiesi jų patarimais galite išvengti, kad jums nepakenktų įsibrovėlis.

123RF.com nuotr. / Viešbutis
123RF.com nuotr. / Viešbutis

Nyderlandų oro linijų bendrovės KLM keleivių salono įgulos narė Esther (@esthersturrus) paaiškino, kad keliaudama ji naudoja keistą triuką, kuris gali apsaugoti jus nuo žmonių, pasislėpusių jūsų miegamajame.

Esther paaiškino, kad ji naudoja vandens buteliuką, padedantį jai apsisaugoti. Ji teigia, kad jis jai padeda „nežiūrint pasitikrinti, ar nieko nėra po lova“.

Skrydžių palydovė pastebėjo, kad jei kada nors nerimauja, jog kas nors yra po jos viešbučio kambario lova, ji paprasčiausiai meta butelį po ja. Jei ten nėra įsibrovėlio, butelis „išlįs iš kitos pusės“.

Reikia įsitikinti, kad nėra nieko, kas užstoja lovos apačią, pavyzdžiui, lagaminas.

Esther pažymėjo, kad jei jums gresia pavojus, kad kas nors pasislėps, butelis įstrigs po baldu. Tačiau reikia įsitikinti, kad nėra nieko, kas užstoja lovos apačią, pavyzdžiui, lagaminas.

Esther taip pat atskleidė, kad į savo viešbučio kambario seifą įsideda batą, kad prieš išvykdama nepamirštų iš jo pasiimti daiktų, pavyzdžiui, pasą, pinigų ir papuošalų.

123rf.com nuotr. / Viešbučio kambarys
123rf.com nuotr. / Viešbučio kambarys

Be to, lėktuvo įgulos narė visada įsitikina, ar jos viešbučio kambaryje nėra paslėptų kamerų. Esther pradeda tikrinti veidrodžius savo vonios kambaryje, spausdama stiklą, kad pamatytų, ar nepastebi kokių nors trikdžių, atsispindinčių šviesų ar išlinkimų.

Kelios šalys, įskaitant Pietų Korėją, užfiksavo vis daugiau paslėptų kamerų naudojimo atvejų nuomojamuose butuose ir viešbučiuose.

Kartais už veidrodžių laikomos kameros, kuriomis šnipinėjama, kas dedasi kambaryje. Esther telefono žibintuvėliu taip pat tikrina dušą ir priešgaisrinės signalizacijos kraštus, ieškodama lęšių ar šviesų. Ji taip pat apžiūri visą kambarį, užuolaidas, stalčius ir televizorių, kad įsitikintų, jog niekas nebando jos šnipinėti.

Tai gali atrodyti perdėta, tačiau kelios šalys, įskaitant Pietų Korėją, užfiksavo vis daugiau paslėptų kamerų naudojimo atvejų nuomojamuose butuose ir viešbučiuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius