Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Skrydžių palydovė atskleidė, kodėl lėktuve ji nepataria naudotis tualetiniu popieriumi

Brenda Orelus iš Majamio jau devynerius metus dirba skrydžių palydove ir savo „TikTok“ kanale @flightbae.b atskleidžia daugybę vidinių paslapčių, rašoma „Daily Mail“. Tarp jos vaizdo įrašuose nagrinėjamų temų – nešvariausios vietos lėktuve, kodėl niekada negalima naudoti tualetinio popieriaus skrendant lėktuvu ir kodėl kompresinės kojinės yra vienas iš privalomų jos daiktų.
Skrydžių palydovė atskleidė, kodėl lėktuve ji nepataria naudotis tualetiniu popieriumi
Skrydžių palydovė atskleidė, kodėl lėktuve ji nepataria naudotis tualetiniu popieriumi / 123RF.com nuotr.

Skaitykite toliau ir sužinokite keletą svarbiausių Brendos patarimų apie skrydžius.

Nereikia skubėti! Turėkite daug laiko tarp jungiamųjų skrydžių

Siekdama sumažinti stresą dėl persėdimų, Brenda rekomenduoja palikti dvi valandas tarp skrydžių vietinėms kelionėms ir tris valandas tarptautinėms kelionėms.

Brenda sako, kad taip yra todėl, kad „vienintelis pastovus dalykas aviacijoje yra pokyčiai, todėl labai tikėtina, kad vienas iš jūsų skrydžių bus atidėtas“.

Kelionių profesionalė tęsia: „Šis atsarginis laikas iš tikrųjų bus jūsų išsigelbėjimas, nes galėsite suspėti į jungiamąjį skrydį“.

Vienintelis pastovus dalykas aviacijoje yra pokyčiai.

„Ne kartą esu mačiusi, kad nenorite sau palikti 30 ar 45 minučių lango, nes taip neturėsite jokio laiko atsižvelgti į bet kokius vėlavimo pokyčius lėktuve ar net oro uoste. Esu mačiusi beprotiškiausių dalykų“, – sako ji.

Niekada nenaudokite tualetinio popieriaus lėktuvuose

Brenda rekomenduoja lėktuvų tualetuose vietoj tualetinio popieriaus naudoti servetėlių popierių.

Ji atskleidė, kad taip yra todėl, kad kai atsiranda turbulencija, „maži berniukai, kurie taikosi ir šaudo, taikosi ir šaudo visur, todėl paprastai tai atsiduria ant tualetinio popieriaus“.

Taigi, norėdama išvengti sudrėkusio ir sutepto tualetinio popieriaus, Brenda sako, kad geriausia rinktis servetėlę, kuri „paprastai būna viršuje arba kitur“, ji daug švaresnė.

Be jokių juokų! Už šiuos dalykus jums gali būti uždrausta skraidyti

„Yra įvairių dalykų, dėl kurių jums gali būti uždrausta skraidyti“, – sako Brenda.

Pirmiausia ji įspėja, kad smūgių sudavimas bet kuriam oro linijų darbuotojui yra federalinis nusikaltimas, todėl „to nedarykite“.

Stiuardesė paaiškina, kad jei smogsite skrydžių palydovui, vartų agentui arba pilotui, gausite „VIP praleidimo eilutę į neskraidančiųjų sąrašo viršų“.

Toliau Brenda sako, kad „grasinimas bet kokia teroristine veikla“ yra absoliutus draudimas.

Ji teigia: „Nagi, nesvarbu, kad tai pokštas, tai nejuokinga, mes skrendame lėktuvu. Mes nežinome, ar jūs kalbate rimtai, ar ne. Jei kalbėsite apie tai, kad turite bombą, gabenate bombą ar darysite ką nors panašaus, būsite įtrauktas į neskraidančiųjų sąrašą“.

123RF.com nuotr. / Lėktuvas
123RF.com nuotr. / Lėktuvas

Galiausiai Brenda sako, kad gabenant nelegalius daiktus taip pat bus uždrausta skraidyti.

Nors ji teigia, kad daugelis žmonių mano, jog tai taikoma tik „ginklams, narkotikams ir panašiems dalykams“, tam tikri gyvūnai ir augalai taip pat gali kelti problemų, todėl prieš išskrendant geriausia pasidomėti taisyklėmis ir nuostatomis.

Nešvariausia lėktuvo dalis NĖRA tualetas

Nors lėktuvų tualetai turi blogą reputaciją dėl šlapimu suteptų grindų, Brenda sako, kad iš tikrųjų nešvariausios lėktuvo vietos yra sėdynių atlošų kišenės.

Ji sako, kad jos yra „purvinesnės nei tualetai, purvinesnės nei sėdynių pagalvėlės ir purvinesnės nei staliukai“.

Pasak keliautojos, kuri per savo karjerą aplankė daugiau nei 90 šalių, sėdynių atlošų kišenės „niekada nėra valomos, nebent kas nors vemia arba iš jų iškrenta kažkas šlykštaus“.

Ji daro išvadą: „Viskas, ką valytojai daro, tai įeina ir išneša šiukšles, todėl visi šie mikrobai susikaupia ir nėra jokios reguliarios šių paviršių priežiūros ar valymo, tuo tarpu tualetai yra reguliariai valomi ir dezinfekuojami“.

Penki daiktai, kuriuos privalote turėti savo skrydžio krepšyje

Viename iš savo „TikTok“ įrašų Brenda atskleidė penkis daiktus, kuriuos visada turi savo skrydžio palydovės krepšyje.

Vienas pirmųjų daiktų, kuriuos ji išsitraukia, yra drėkinamojo losjono tūbelė. Ji sako, kad tai labai svarbu, nes „skrydis sausina“.

@flightbae.b 5 Things I Always Have in my #FlightAttendantBag 🧳 1️⃣ Sì by @giorgioarmaniofficial Lotion 2️⃣ Dylan Blue by @versace 3️⃣ @supergoop sunscreen 4️⃣ @evianspray facial spray 5️⃣ Curl Enhancing Smoothie by @sheamoisture xoxo #Flightbaeb 💋✈️ #TravelAdvice #aiportlife #airportlifestyle #airporttiktok #travelbeauty #whatsinmybag #flightattendant #flightattendantlife #flightattendanttiktok #flightattendantstories #cabincrewlife #cabincrew #cabincrewlife #cabincrewstories #traveltiktok #travelproducts #travelprofessional ♬ original sound - Flight Bae B!

Toliau ji visada su savimi nešiojasi kvepalus, nes sako, kad nežino, kiek laiko prabėgs tarp dušų.

Daugelis odos priežiūros specialistų įspėja, kad skrydis lėktuvu dėl aukščio virš jūros lygio padidina UV spindulių poveikį. Dėl šios priežasties Brenda nurodo, kad visada su savimi turi kremo nuo saulės.

Ji sako: „Jei manote, kad gamtoje saulė bloga, įsivaizduokite, kad esate 35 000 pėdų aukštyje“.

Dar vienas iš svarbiausių floridietės grožio priemonių yra drėkinamoji migla, nes ji padeda išlaikyti gaivią odos išvaizdą, ir galiausiai ji pasiima plaukų formavimo želė.

Kompresinės kojinės yra būtinos

Brenda prisiekinėja, kad be gausaus grožio produktų pasirinkimo, ji taip pat naudoja kompresines kojines.

@flightbae.b Travel Health Advisory ‼️ Here’s how I encourage blood circulation during my travels @ApollaPerformance ##apollapartner Compression socks are a MUST for your long term health. Send to a frequent flyer. xoxo ##FlightBaeB ♬ original sound - Flight Bae B!

Ji aiškina, kad kojinės padeda „skatinti kraujo apytaką“, kuri yra „labai svarbi“ jos, kaip skrydžio palydovės, darbe.

Moteris pamini, kad prieš pradėdama naudoti kojines, ji patyrė „didelį patinimą“. Tačiau nuo to laiko, kai jas pradėjo dėvėti, pastebėjo, kad patinimas „gerokai sumažėjo“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas