Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Skrydžių palydovė išskyrė 4 svarbius patarimus, kurių visada turėtumėte laikytis keliaudami

Skrydžių palydovė atskleidė keturis svarbiausius patarimus, kurie padės užtikrinti, kad atostogos prasidėtų sklandžiai, rašoma „Daily Mail“.
Skrydžių palydovė atskleidė keturis svarbiausius patarimus, kurie padės užtikrinti, kad atostogos prasidėtų sklandžiai
Skrydžių palydovė atskleidė keturis svarbiausius patarimus, kurie padės užtikrinti, kad atostogos prasidėtų sklandžiai / @xoblondevoyage „TikTok“ vaizdo įrašo akimirka / 123RF.com nuotr.

TikTokerė Caroline iš Fort Loderdeilio Floridoje, pasivadinusi @xoblondevoyage, savo sekėjams atskleidė, ką daryti keliaujant, ypač artėjant vasarai.

Tarp patarimų – ankstyvas skrydžių užsakymas, optimalus laikas atvykti į oro uostą ir tai, kodėl nereikėtų pulti į paniką, kai ant lėktuvo langų matote kondensatą.

@xoblondevoyage „TikTok“ vaizdo įrašo akimirka / Skrydžių palydovė atskleidė keturis svarbiausius patarimus, kurie padės užtikrinti, kad atostogos prasidėtų sklandžiai
@xoblondevoyage „TikTok“ vaizdo įrašo akimirka / Skrydžių palydovė atskleidė keturis svarbiausius patarimus, kurie padės užtikrinti, kad atostogos prasidėtų sklandžiai

1. Palikti daugiau nei 2 valandas tarp skrydžių

Iššokti iš vieno lėktuvo ir bėgti prie kito lėktuvo vartų gali būti mažų mažiausiai labai įtempta patirtis. Todėl skrydžių palydovai rekomenduoja skirti pakankamai laiko persėsti iš vieno skrydžio į kitą.

Ji sakė: „Jei užsisakote skrydį su persėdimu, būtinai skirkite sau bent 2 valandas tarp skrydžių“.

Atskleisdama, kaip dažnai trečiųjų šalių interneto svetainėse keliautojams suteikiamos tik 30 minučių pertraukos tarp skrydžių, ji paaiškino, kad tai „nepakankamai laiko“.

Ji pridūrė: „Šiais laikais net valandos laiko nepakanka“. Juk nenorite būti įsitempę, skubėti iš skrydžio ir nespėti į kitą skrydį, o kitas skrydis gali būti perpildytas.

Ji paragino savo sekėjus bent jau skirti sau 2 valandas tarp vieno ir kito skrydžio.

2. Užsisakykite ankstyvą skrydį

Galbūt nepageidaujamas patarimas tiems, kurie mėgsta papildomas 5 minutes pagulėti lovoje, tačiau Caroline pasiūlė, kad ankstyvesnis skrydis palengvins jūsų kelionę.

Ji šmaikštavo: „Žinau, kad nenorite keltis 3 valandą ryto, kad spėtumėte į skrydį 5 valandą ryto, bet pažadu, kad kuo anksčiau skrisite, tuo viskas bus sklandžiau“.

Kuo anksčiau skrendate, tuo daugiau laiko turite pasiruošti, jei kas nors nutiktų ne taip, kaip norėtumėte.

Caroline paaiškino, kad kuo anksčiau skrendate, tuo daugiau laiko turite pasiruošti, jei kas nors nutiktų ne taip, kaip norėtumėte, kad pasiektumėte kelionės tikslą.

3. Atsisiųskite aviakompanijos programėlę

Papildomų programėlių diegimas gali atrodyti kaip nemažas vargas, tačiau floridietė tikina, kad tai palengvins keliavimo procesą.

Ji nurodė: „Atsisiųskite bet kurios oro linijų bendrovės, kuria skrendate, programėlę“.

Kalbėdama apie šių programų naudą, Caroline paaiškino, kad tai reiškia, jog galite ne tik turėti po ranka įlaipinimo bilietą, bet ir stebėti savo registruojamus krepšius.

Ji pridūrė: „Galite sužinoti, ar skrydis vėluoja, ir gauti informaciją apie jungiamąjį skrydį bei jo vartus. Juose yra tiek daug informacijos“.

4. Nepanikuokite dėl kondensato

Kitame klipe, dalydama patarimus mažiau patyrusiems keliautojams, Caroline ragino juos nepanikuoti dėl dūmų.

Skrisdami galėjote nepastebėti, kad iš viršuje esančio skydelio kyla menkutis „dūmas“.

Tačiau ji paaiškino, kad tai visiškai normalu matyti skrendant lėktuvu.

„Manęs to klausia kiekvieną kartą, – rašė ji ir atskleidė: – Tai ne dūmai, tai kondensatas, tai normalu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius