Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skrydžių palydovė parodė, kur viešbučio kambaryje gali būti slepiamos šnipinėjimo kameros

Nedaug kas keliauja taip dažnai, kaip lėktuvo įgula, todėl nakvynė viešbučiuose jiems yra įprastas dalykas. Tačiau dabar viena stiuardesė atskleidė procedūrą, kurią ji visada atlieka pirmą kartą įžengusi į viešbučio kambarį – ji tikrina, ar nėra šnipinėjimo kamerų, rašoma „Daily Mail“.
Skrydžių palydovė parodė, kur viešbučio kambaryje gali būti slepiamos šnipinėjimo kameros
Skrydžių palydovė parodė, kur viešbučio kambaryje gali būti slepiamos šnipinėjimo kameros / 123RF.com / Esther Sturrus „Facebook“ paskyros nuotr.

Mėgsti keliauti? Dalyvauk konkurse „Kolumbas LT“.

22 metų Esther Sturrus, kuri skrydžio palydove dirba nuo 2019 m., prisijungė prie „TikTok“ ir paaiškino, kaip ji tikrina jos viešbučio kambaryje nėra smalsių skaitmeninių akių.

Tai gali skambėti perdėtai dramatiškai, tačiau socialinių tinklų naudotojai gyrė ją už tai, kad pasidalijo puikiu patarimu.

Vaizdo įraše, kuris jau sulaukė daugiau nei 3,7 mln. peržiūrų ir 480 000 „patinka“ paspaudimų, M.Sturrus tiksliai paaiškina, ką ji daro vos tik įėjusi į viešbučio kambarį.

Skrydžių palydovė, dirbusi ir TUI, ir KLM bendrovėse, paaiškino, kad dirbdama šį darbą ji dažnai nuolat registruojasi viešbučiuose nakvynei.

Norėdama būti tikra, kad yra saugi, E.Sturrus, prieš užmigdama nakčiai, patikrina, ar jos kambaryje nėra paslėptų kamerų.

Prie savo vaizdo įrašo ji parašė: „Ką dabar pirmiausia darau atėjusi į viešbučio kambarį: patikrinu, ar nėra paslėptų kamerų.“

Vaizdo įraše ji pirmiausia patikrina vonios kambario veidrodžius. Tai ji daro spausdama stiklą, kad pamatytų, ar kas nors matosi, ar jame ko nors nėra.

Paskui iš Nyderlandų kilusi M.Sturrus tikrina dušo kabiną ir priešgaisrinės signalizacijos kraštus, juos skenuodama telefono žibintuvėliu.

Galiausiai ji eina į savo kambarį ir atlieka nuodugnią apžiūrą – kamerų ieško už ir aplink užuolaidas, stalčiuje ir televizoriaus viduje.

Vaizdo įrašą komentavo tūkstančiai socialinės žiniasklaidos vartotojų, daugelis jų taip pat paliko savo patarimų ir gudrybių.

Vienas žmogus rašė: „Mano mama turi kamerų aptikimo prietaisą, kuris naudojamas, kai apsistojame viešbutyje ar „Airbnb“.

Kitas komentavo: „Aš taip pat! Ir visa kita, ko neturėtų būti kambaryje. Keliautojai niekada negali būti per daug atsargūs ir atidūs savo aplinkai.“

123RF.com nuotr. / Viešbutis
123RF.com nuotr. / Viešbutis

Trečiasis sakė: „Aš VISADA atlieku veidrodžio testą!“

Vienas asmuo tiesiog pasakė: „Tai protinga.“

Kitas asmuo pasiūlė: „Reikia patikrinti, ar nėra patalinių blakių.“

Vaizdo įrašą komentavo tūkstančiai socialinės žiniasklaidos vartotojų, daugelis jų taip pat paliko savo patarimų ir gudrybių.

Dar vienas žmogus sakė: „Išjunkite šviesą ir nukreipkite žibintuvėlį į laikrodį, kad pamatytumėte ir kameras“, o dar vienas asmuo rekomendavo: „Pabandykite pažvelgti į ventiliacijos angas.“

M.Sturrus taip pat pasidalijo kitomis vietomis, kurias ji tikrina – tai žadintuvai ir radijo laikrodžiai, dūmų detektoriai, lempos ir šviestuvai, veidrodžiai ir termostatai.

Su savo sekėjais ji taip pat pasidalijo kitais viešbučių hackais, įskaitant tai, kaip išlyginti drabužius, kai neturite lygintuvo, kaip užtraukti užuolaidas, kai jos netinkamai užsitraukia, ir kokią dar paskirtį turi dušo kepuraitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas