Sportas gyvai

Skrydžių palydovė patarė niekada nesinaudoti lėktuvo sėdynių kišenėmis: tai jus gali šokiruoti

Lėktuvo praėjimu einate į savo vietą tarp miegančios moters prie lango ir vyro, kurio kojų vietos poreikis neabejotinai taps bendru rūpesčiu netrukus po pakilimo. Tačiau jūs įsitaisote, prisisegate ir „mėgaujatės turbulencija“, kurią sukelia už jūsų sėdintis vaikas.
Skrydis lėktuvu
Skrydis lėktuvu / 123RF.com nuotr.

Paskui susikuriate savo asmeninę ramybės zoną. Knyga, „iPad“, nemokamas žurnalas – visa tai įkišama į priešais esančios sėdynės atvartą, krepšys paslepiamas po juo... Dabar liko tik 7 valandos.

Ne tik kapitonas įjungia autopilotą. Tą patį darote kiekvieną skrydį. Ir, anot vienos skrydžių palydovės, visą laiką kažką darėte labai neteisingai, rašoma „Daily Mail“.

Skrydžių palydovė kreipėsi į „Reddit“, kad įspėtų keleivius, jog, kad ir kaip jie džiaugtųsi, kad gali išskristi, jie turėtų pagalvoti, ar nerizikuoja susirgti atostogų liga, kurią sukelia artimas kontaktas su skrydžio metu priešais esančia sėdyne.

Ji pataria bet kokia kaina vengti prisilietimo prie lėktuvo sėdynės ir net įspėja priešais esančios sėdynės kišenėje nelaikyti daiktų, pavyzdžiui, telefonų, knygų, planšetinių kompiuterių ar užkandžių.

Skrydžių palydovė sakė, kad keleiviai „niekada, niekada, niekada, niekada, niekada neturėtų nieko naudoti ar dėti“ į lėktuvo sėdynės kišenę.

123rf.com / Lėktuve
123rf.com / Lėktuve

Socialinės žiniasklaidos svetainės forume, pavadintame „Reddit skrydžių palydovai, kokias nerimą keliančias paslaptis turėtų žinoti keleiviai?“, naudotoja HausofDarling, atskleidė, kad priežastis – higiena.

Čia taip pat buvo patariama niekada nieko nedėti į lėktuvo sėdynės kišenę bei nieko iš jos neimti: „Iš jų yra išimamos šiukšlės, bet jos niekada nėra valomos. Esu ištraukusi ir mačiusi, kaip iš ten buvo išimta įvairiausių daiktų. Nešvarios servetėlės, ligonių maišeliai, kelnaitės, kojinės, kramtomoji guma, pusiau sučiulpti saldainiai, obuolių graužtukai... O kitą skrydį eini ir dedi ten savo telefoną, nešiojamąjį kompiuterį ir (arba) planšetę“.

Būtinai pasiimkite servetėlių nuo bakterijų arba dezinfekavimo priemonių.

Taip čia buvo rašoma: „Jei skrendate trumpaisiais skrydžiais, būtinai pasiimkite servetėlių nuo bakterijų arba dezinfekavimo priemonių. Daugelyje oro linijų įgula surenka jūsų šiukšles, sutvarko saugos diržą, sudeda žurnalus į sėdynės kišenę ir priima naujus keleivius.

Jau nebesuskaičiuoju, kiek kartų man teko sakyti žmonėms, kaip šlykštu pervystyti kūdikį ant padėklo ar sėdynės.“

Tinklalapio naudotojams šie atskleidimai sukėlė pasibjaurėjimą, o vienas iš jų atsakė: „Atėjau čia tikėdamasis išgirsti, kaip bjauru ir šlykštu būna lėktuve. Nenusivyliau. Bjaurios sėdynės, bjaurios antklodės, bjaurios pagalvės, bjaurus vanduo, bjaurūs stalai!“

123rf.com / Keleiviai lėktuve
123rf.com / Keleiviai lėktuve

Kitas keleivių salono įgulos narys pridūrė: „Beveik niekada nevalome kišenėlių sėdynių atlošuose. Ten dėdami daiktus patys rizikuojate...“

O kiti naudotojai pateikė papildomų patarimų, ką keliautojai turėtų ir ko neturėtų daryti lėktuvuose.

Vienas naudotojas rašė: „Mano žmona yra keleivių salono įgulos narė – nevalgykite maisto, numesto ant padėklo – jie niekada nėra valomi, o žmonių, kurie ant jų keičia sauskelnes, skaičius yra beprotiškas!“

Kitas perspėjo: „Mano pamotė yra skrydžių palydovė. Niekada ir niekur nenaudokite pagalvių.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius