Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tailande „prisižaidė“ 52 metų turistas: jo varpą medikams teko vaduoti iš plieninio žiedo

52 metų šveicarų turistas, žinomas kaip Ursas, buvo priverstas skubiai kreiptis į gydytoją po to, kai ant varpos užsidėjo plieninį žiedą, kuris įstrigo ir dėl to jo lytinis organas „nenatūraliai išsipūtė“, rašoma „Daily Star“.
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / Shutterstock nuotr.

Turistas, kuris, kaip manoma, bandė padidinti savo seksualinį malonumą, patyrė daugiau, nei tikėjosi, kai jo lytinis organas ėmė „nenatūraliai pūstis“.

52 metų šveicarų turistas, prisistatęs kaip Ursas, buvo priverstas skubiai kreiptis į medikus Tailande po to, kai metalinis žiedas užstrigo ant jo lytinio organo.

Gelbėtojai buvo priversti panaudoti sunkiąją pjovimo įrangą, kad nupjautų žiedą nuo jo patinusios ir „itin skausmingos“ varpos.

Vietos pranešimuose teigiama, kad medikai daugiau nei dvi valandas bandė saugiai nupjauti plieninį žiedą.

Laikraštis „The Thaiger“ praneša, kad Patajos ligoninė kreipėsi į Svang Borriboon gelbėtojų komandą, kad ši atsivežtų plieno pjaustymo įrankį, kuris padėtų atlikti subtilią procedūrą.

Pasak „ThaiRath“, išbalęs Ursas kentė didelį skausmą, kol nuo jo lytinių organų buvo nuimamas ankštas žiedas, kurio skersmuo siekė apie 6–7 cm.

Tai buvo ne pirmas kartas, kai jie padėjo žmogui, bandančiam padidinti savo ekstremalų seksualinį malonumą.

Gelbėtojai leidiniui pasakojo, kad Ursas neatskleidė varpos žiedo nešiojimo motyvų, tačiau jie mano, kad jis taip bandė padidinti seksualinį malonumą.

123RF.com nuotr. / Vyras
123RF.com nuotr. / Vyras

Ši gelbėtojų komanda pranešė, kad tai buvo ne pirmas kartas, kai jie padėjo žmogui, bandančiam padidinti savo ekstremalų seksualinį malonumą.

Jie sakė, kad kartais vyrai aplink savo lytinius organus nešioja plieninį žiedą, manydami, kad jis gali padėti padidinti lytinį organą.

Gelbėtojai įspėjo žmones nenešioti žiedo aplink savo lytinius organus, nes tai gali sukelti daugiau žalos nei malonumo.

Panašus atvejis su birmiečiu Tailande įvyko birželį. Vyras kreipėsi į gydytoją Nakhonping ligoninėje Čiangmajaus mieste po to, kai savaitę laikė savo varpą plieniniame žiede, kol ji pakeitė spalvą ir patino.

Vyrai aplink savo lytinius organus nešioja plieninį žiedą, manydami, kad jis gali padėti padidinti lytinį organą.

Savo atveju birmietis prisipažino, kad žiedą naudojo tikėdamasis padidinti lytinio organo dydį, tačiau paaiškėjo, kad jo įsitikinimas tėra mitas.

Be plieninio žiedo, skirto varpos dydžiui padidinti, nešiojimo, medikai taip pat perspėjo malonumų ieškotojus nesišvirkšti į varpą atsitiktinių vaistų, nes tai gali sukelti baisų šalutinį poveikį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas