Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Tragedija paplūdimyje: 16-metės dvynės dukros vandens motociklu netyčia pražudė savo mamą

47 metų moteris su savo partneriu važiavo vandens motociklu, o jos 16 metų dvynės dukros – kitu vandens motociklu. Po įvykusios avarijos mama patyrė mirtinus galvos sužalojimus.
16-metės dukros vandens motociklu netyčia pražudė savo mamą
16-metės dukros vandens motociklu netyčia pražudė savo mamą / Shutterstock nuotr. / „15min“ fotomontažas

Motina tragiškai žuvo po to, kai jos 16-metės dvynės dukros netyčia atsitrenkė į vandens motociklą per šeimos iškylą paplūdimyje, rašoma „Daily Star“.

Kai įvyko šiurpi nelaimė, šeima, vadovaujama instruktoriaus, mėgavosi vandens pramogomis Arkašono įlankoje, Prancūzijoje. Mama dalijosi vandens motociklu su savo partneriu, o jos dvynės važiavo su kitu motociklu. Dėl susidūrimo kilo chaosas, moteris patyrė sunkias galvos traumas.

Shutterstock nuotr. / Arkašono įlanka, Prancūzija
Shutterstock nuotr. / Arkašono įlanka, Prancūzija

Jos 48 metų partneris ir abi dukros patyrė nedidelius sužalojimus ir dėl šoko taip pat buvo nuvežtos į ligoninę. Nepaisant to, kad 47 metų motina iš Angulemo (Prancūzija) buvo išvežta į Bordo ligoninę, po kelių valandų ji, deja, mirė.

Pagal Prancūzijos įstatymus asmenys, norintys valdyti vandens motociklą, turi būti ne jaunesni kaip 16 metų ir turėti laivavedžio licenciją arba būti prižiūrimi sertifikuoto instruktoriaus.

Kol kas neaišku, ar šeima avarijos metu dėvėjo šalmus. Vietos naujienų portalas „Sud Ouest“ praneša, kad nuomojami vandens motociklai Arkašone įprastai yra riboto greičio, tačiau tikslus greitis, kuriuo važiavo vandens motociklai incidento metu, nežinomas, praneša „Mirror“.

Shutterstock nuotr. / Vandens motociklas
Shutterstock nuotr. / Vandens motociklas

„Sud Ouest“ taip pat atskleidė, kad dėl moters žūties nebuvo pareikšti jokie kaltinimai, nes niekas nebuvo pripažintas kaltu.

Shutterstock nuotr. / Arkašono įlanka, Prancūzija
Shutterstock nuotr. / Arkašono įlanka, Prancūzija

Nors Prancūzijoje vandens motociklų nelaimės nėra dažnos, tačiau, pasak „Sud Ouest“, jų padaugėjo. 2023 m. dėl vandens motociklų avarijų buvo surengtos 55 gelbėjimo operacijos, t. y. gerokai daugiau nei 2022 m., kai buvo užfiksuotos 34 avarijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas